Вибір розумних ідей для облаштування котеджу

У царів був літній палац, але я мав дачу! Я думав довгий час, шукав в журналах і книгах, придумав себе і звернув на аркуші, як облаштувати себе. котеджЯ хочу бути красивим і функціональним. Тексти пісень, а це означає: І тоді я пішов, щоб відвідати мій сусід і все нарешті впав на місце!

Мій сусід, Анатолій Петрович, національний майстринь і хороший майстер, він поділився з чуйними ідеями. садівництвой Виявляється, навіть на звичайній п'яти або шести акрів, можна розбити справжній парк відпочинку і місце для вирощування смачних ягід, фруктів і овочів. А можна зробити це своїми руками, буде бажання.

Дача від чарівного саду відрізняється деталями, якісними аксесуарами і уважним ставленням до всього, що на ділянці.

Як зробити сад сьогодні редакцією "Сайт" Я буду ділитися з вами відмінним вибором ідеї для садівництва і садівництвай Весь бюджетний і не важко. Я зробив більшу частину свого чоловіка без допомоги.

1. Кожен сантиметр териториї будинку або садової ділянки повинен бути продуманий до найменшої деталі.

2. Я дуже люблю цю ідею організації. посадковий простірй Це смарт, це ергономічна, і ніхто не сказав вам, що ви переглянете ще одну сівалку. Є місце для всього, для землі з рослинами і для доріжок. 580 р.

3. Вона зробила таку красу, без допомоги чоловіка і брата, і я гордість її! 379194

4. І я дуже рада про ці ідеї. Я думаю, що я буду щось схоже на мій регіон! 431744

5. Старі жерстяні банки, гальки, клей і 2 години вільного часу - і воля, нові красиві рослини злаки готові! І ви не встигли витрачати гроші на магазин горщиків. Р. 4200Р.

6. Звісно, втілювати таку красу, вам потрібні чоловічі руки, будівельні матеріали і багато годин роботи, але це явно варто! Якщо є альтанка в країні, то відпочинок автоматично вдається: в ній можна приховати від дощу і при цьому залишити в свіжому повітрі. З звичайної деревини можна створити щось унікальне, хоча б незвичайно фарбувати і глазурувати конструкцію.

7. Ця ідея, яку я легко впровадив дітям. Все, що вам потрібно, є великі і маленькі камені, акрилові фарби і трохи натхнення. р.

8. Зробіть свій настрій краще!

9. Стильний і досить простий у створенні декору.

10. Не відкинути старі шини і пластикові пляшки. Це чудовий матеріал для облаштування клумб!

11. Кілька цікавих ідей. 579289

12. Хто б подумав, що пластикові пляшки можуть створити таку красу!

Я також запропоную вам дізнатися 20 блискучих способів використання старої плями, щоб створити сад вашої мрії.

Приклад старих парасольок, які після короткого часу перетворилися в оригінальні клумби, спонукали мене показати маленьку фантазію. Квітка На дачній ділянці імпровізовані матеріали!

Погляньте на цей список ідей і не скажеш, що вам не подобається. Не витрачайте час. Розпродаж Це місце, що дозволить вам дістатися з міста. Якщо ви реалізуєте більшість цих варіантів, ваш сад обов'язково стане місцевим знаком!

Чи подобається вам статтю? Поділіться своїми друзями в соцмережах!