13
Як спілкуватися з близькими друзями
Кожна жінка має тісний друг, з яким приємно провести час і поговорити про різні теми. Хтось є друзями з школи, інститут, і хтось зробив друзів в дружині свого чоловіка. Але є одне золото правило, що всі жінки з багатим життєвим досвідом кажуть: не можна дати другу в сім'ю. Ви можете сказати, що ваш друг не завадить Вашому особистому щастя або психологічному здоров'ю, але це досить рідкісні винятки.
ДепозитФотогалерея
Редакція "Сайт" Я вирішив дізнатися, чи дійсно ця порада була корисною, і контролювати різні жіночі форуми. Вибрані 3 типові оповідання, які найчастіше трапляються, якщо ви даєте друзям в сім'ю.
Головна
Де ми найчастіше йдемо на консультацію про наше життя? Це право, друзі! Навіть найкраща кімната не буде щасливою, якщо вони не мають одного, щоб вибрали. Але запорукою гарного сімейного життя є закривати рот і двері будинку вчасно перед усіма видами радників. Щастя любить тишу.
Про те, чому ми повинні бути друзями з суперниками.
Фото за попереднім записом.
ДепозитФотогалерея
Редакція "Сайт" Я вирішив дізнатися, чи дійсно ця порада була корисною, і контролювати різні жіночі форуми. Вибрані 3 типові оповідання, які найчастіше трапляються, якщо ви даєте друзям в сім'ю.
Головна
- Зловживання
Світлана, 43: Ми всі розумні та хороші психологи тепер. Але за 17 років я не знаю, що є така річ, як «зловживання», коли людина стверджує себе за рахунок іншого. І спокійно писали маленькі шинки своєї дівчини на особливий почуття гумору, кажуть вони, така природа. У решті вона була красивою: життєрадісна, хитрість, цілеспрямована і завжди готовність до допомоги в деяких повсякденних питаннях."
ДепозитФотогалерея: Але з часом її жарти почали закінчити мене. Я не відчував нічого особливого. І в особистій бесіді, вона завжди бачила чоловіка для своїх поглядів. Так мій вухо лихнув, що я сам почав спостерігати в моєму чоловікові неповні недоліки, які привели до моєї дратівливості і конфліктів.
Коли я зрозумів це, я вирішив перехрестити доріжки з подругою рідше і тільки на нейтральній території. Наш зв'язок був знижений до прогнозу погоди, роботи та деяких бізнес-трюфелів. Але не більше сім'ї, чоловіка і наших проблем. І, ви знаєте, що життя стає набагато простіше. «Особливості»
ДепозитФотогалерея - Надмірна жіночність
Лариса, 37 років: У мене є подруга з мій коледж роки. Не жінка, але ходьба спокуса - висока, фігурна і дуже чарівна. Я люблю, щоб зробити друзів своїм простим характером, позитивним ставленням, і завжди весело з нею і знаю, що допоможе порадам і при необхідності при необхідності. Але вона зустрічає з чоловіком один раз на рік: на весіллі, на хрещення сина, на мій день народження щороку. І ні, я не складаюсь, я просто захищаю своє психологічне здоров’я і цілісність сім’ї. й
ДепозитФотогалерея
«Це те, що вона має неймовірну жіночу енергію. Як тільки я був ще студентом, я зустрілася з хлопцем і впала в любов, як після зустрічі моєї подруги, він зібрав його дах і перейшов на неї. Це так багато разів. Тому я свідомо не запрошую свого дому в присутності мого чоловіка, інакше я вже був відхилений розлучення. Це те, як ми ще друзі і не заважаємо одне життя. й
ДепозитФотогалерея - Вирощування в сім'ю
Ольга, 32 роки: 7 років тому в новій роботі я став друзям з колегою. Але виявилося, що людина пов'язана з проблемою. Вона іноді мала деякі труднощі, і вона завжди запитала мене, а потім чоловіка, щоб допомогти вирішити це або це питання, щоб ввести людину, організувати свято і інші дрібниці. Я розумію, що нам потрібно допомогти один одному, але нам потрібно міркувати все."
ДепозитФотогалерея
Вона бажала бути в курсі всіх новин подругаВона була добрим і завжди дрочить порадою. Одного разу попросив мене запозичати гроші, і я зробив так в секреті від мого чоловіка, попередивши її. Після 2 тижнів повертається гроші. Але ви знаєте, як?
Вона зустрілася з чоловіком на вулиці і дав йому повну суму. Вдома, звичайно, було скандал, це допомогло. У будь-який час не в нашому будинку. Я говорю з нею на роботі, але це не дуже добре. й
ДепозитФотогалерея
Де ми найчастіше йдемо на консультацію про наше життя? Це право, друзі! Навіть найкраща кімната не буде щасливою, якщо вони не мають одного, щоб вибрали. Але запорукою гарного сімейного життя є закривати рот і двері будинку вчасно перед усіма видами радників. Щастя любить тишу.
Про те, чому ми повинні бути друзями з суперниками.
Фото за попереднім записом.