21
Як приготувати рулон лаваші з сиром і маком
Лаваш завжди буде кращим. універсальнийЦе полегшує життя багатьох господині. Що ви не можете зробити з неї!
Лаваш з сиром і маком
Моя діда любила варити. Моя бабуся не любила пустити мене на кухні. І ще був один виняток до правила!
Рол лаваш, сир і мак Гранпа завжди варена! Насолодіться нашими улюбленими стравами.
Лаваш з курдою та маком Я назавжди запам'ятаю мій дід. Я сподіваюсь, що ви будете насолоджуватися цими закусками!
інгредієнти
Підготовка
Лаваш може служити основою багатьох цікавих закусок.
Також можна спрощувати приготування звичних комплексних страв.
300646
Не забудьте поділитися своїми улюбленими рецептами з лавашом!
Лаваш з сиром і маком
Моя діда любила варити. Моя бабуся не любила пустити мене на кухні. І ще був один виняток до правила!
Рол лаваш, сир і мак Гранпа завжди варена! Насолодіться нашими улюбленими стравами.
Лаваш з курдою та маком Я назавжди запам'ятаю мій дід. Я сподіваюсь, що ви будете насолоджуватися цими закусками!
інгредієнти
- 2 листя лаваша
- 300г сир
- 100г мапи
- 2 яйця
- 50г цукру
Підготовка
- Спочатку необхідно підготувати маку. Для цього залийте його окропом на кілька хвилин. 796531
- Тепер робіть начинку. У сирі додати м'який мак, цукор, один яйце і білий другий яйце. Можна пробивати суміш з блендером, або можна добре перемішати з виделкою.
- Тонкий шар розподіліть начинку на лаваші і розкачати її в рулон. До того ж з другим лавашом.
- Змастити рулони зверху жовтком і відправити їх в духовку.
- Чи не з'їсти котки прямо і дати їм трохи охолонути. Бодибилдерши!
Лаваш може служити основою багатьох цікавих закусок.
Також можна спрощувати приготування звичних комплексних страв.
300646
Не забудьте поділитися своїми улюбленими рецептами з лавашом!