Як правильно заморозити кабачки на зиму

Я люблю його. цукіній У літній період я завжди спробував з'їсти їх до пельменя, щоб взимку не хочу. З якоїсь причини це ніколи не сталося, щоб вони могли б просто заморожувати і насолоджуватися цілий рік.

Заморожування кабачків на зиму Це набагато краще, ніж їх збереження. Так овочі зберігають всі корисні властивості і їх можна використовувати в багатьох рецептах, і це робить зимове меню набагато більш різноманітним.

Редакція "Сайт" Я приготував чотири способи заморожування кабачків для вас.

Заморожені кабачки Спосіб No 1 Вирізати кабачки в колах товщиною 5 мм і покласти їх на лотки, покриті харчовою плівкою. Покладіть лотки кабачків у морозильній камері до повного заморожування. Після заморожених кабачків слід швидко скласти в пакет так, щоб вони не почали плавати і обгортати добре, знімаючи все повітря з пакета. Потім помістіть пакет з заготовками в морозильній камері для зберігання.

З таких кабачків можна приготувати відмінну запіканку або просто обсмажити їх в борошні.

Спосіб #2 Наріжте кожну кабачку навпіл, а потім виріжте трохи сердечника з кожної половини, щоб зробити човни. Обгорніть кабачки порціями в харчовій плівці, обгорніть кожну катер двічі, щоб не замерзнути з іншими. Поставте його в пакет і залиште його в морозильній камері до зими.

61675

Заготовлені човни стануть відмінним доповненням до будь-якого святкового столу.

Спосіб No 3 Вирізати кабачки з кубиками середнього розміру, викласти на лоток, вирізати харчовою плівкою, і покласти в морозильну камеру до повного заморожування. Потім просто посипати все в сумку і зав'язувати її вгору, знімаючи зайве повітря. Поставте мішок назад в морозильну камеру.

Як правильно заморозити кабачки на зиму р.

Ця заготовка універсальна. Ви можете зробити легкий дієтовий суп або тушку з ним. Зучині кубики можуть бути тушковані, смажені, запечені - вам просто потрібно дати безкоштовної смоли до вашої фантазії.

Спосіб No 4 Соот кабачків і їх ядер, які залишилися з попередніх заготовок, на великій або середній тертці. Легко віджимають сік і викладають в пакетах по порціях близько 500 г. Потім потрібно розкачати пакети так, щоб вони не мають повітря і покласти в один великий пакет. Відправте заготовки до морозильної камери в міру необхідності.

Витончені кабачки просто неймовірні овочеві млинці, обов'язково спробуйте приготувати їх!

Тепер навіть взимку можна легко варити кабачки в сметані, запікати кабачки з сиром або швидко приготувати смачну закуску з тертим кабачками.

Поділіться статтю з друзями в соціальних мережах, щоб вони знали, як зберегти овочі свіжими до зими.