Рецепт консервованих баклажанів

Яєчні рослини в сім'ї люблять все, тому ми завжди дивимося на початок сезону цього красивого рослинного. А щоб насолодитися баклажанами взимку, я завжди збираю їх на зиму.

Один з шахт Популярні - баклажани в Херсоні. Вони можуть бути гострими і дуже ароматними, і вони готують швидко і просто. Всього за 20 хвилин і закуска на столі. Намагайтеся самі, або якщо вони намагаються ваш будинок, то нічого не буде прокочуватися взимку!

Смачні баклажани на зиму "Сайт" Покажіть, як приготувати. шемалей Ідеальне рішення для м'яса або як перекручування на зиму!

інгредієнти
  • 1кг баклажани
  • 3 солодкий болгарський перець
  • 1 голова часнику
  • 100г оцет (6%)
  • 200г рослинне масло
  • 3 ст. цукру
  • 1 ст.л. солі

1957-02

Підготовка
  1. Вимийте баклажани і очищайте педюклети. Нарізати баклажани кільця близько 1 сантиметрової товщини, залити сіллю і залишити на півгодини, щоб піти гіркоту.

2. Рост баклажани в сковороді з 100 грам рослинного масла на середньому вогні до раддиної скоринки (близько 7 хвилин). Поверніть баклажани на іншу сторону, при необхідності додайте рослинне масло, накрийте кришкою і варіть на повільному вогні ще 5 хвилин.

3. Щоб приготувати солодкий перець і часник лушпиння, а потім подрібнити блендером.

4. У отриману суміш додайте оцет, цукор, 100 грам рослинної олії, сіль. Стирайте все разом.

5. Грави лав баклажаниДивитися акуратно.

6. Покладіть закуску в банках (У мене 0,7 л), кип'ятіть на півгодини, прокочуйте кришки і зберігайте в паніровці.

Також я раджу дізнатися цікавий рецепт маринованих баклажанів, які смакують як гриби.

Якщо ви закриєте очі, то це зовсім не зрозуміло, що ви намагаєтеся: смак баклажанів не відрізняється від маринованих грибів. Пікантний і соковитий, вони приходять в будь-яку бічну страву і миттєво диспергуються!

Що таке? баклажани Як ти краще?