21
Шоколадний рецепт печива
"Сайт" Наша улюблена шоколадна радість, відомий мармур Тріщини шоколадні печиво від австралійського шефа Девід Герберт.
Печиво з тріщинами виглядають неймовірно красивими, варять дуже легко і швидко, а їх насичений смак не залишить байдужим будь-який справжній солодкий зуб.
Домашні шоколадні печиво Склад
Підготовка
Пісочні печиво повинні бути ніжними і плавними, як сніг навесні. Я шукаю цей рецепт довго, і я, нарешті, це! Солодкі, ніжні та такі крихкі cookie, це те, що будь-які господині мрії. Це мій Sand Diamond.
Редакція "Сайт" Дуже простий і смачний cookie. До речі, ви можете залишити яйця в холодильнику і цукру на полиці. Після того, як вам буде потрібно 4 простих інгредієнтів, змішування яких вам сподобається!
Цей рецепт є справжнім відчуттям для всіх любителів кави. Чудове поєднання кави, лимона і вівчарки дає неперевершений результат. І це дійсно смачно.
Печиво з тріщинами виглядають неймовірно красивими, варять дуже легко і швидко, а їх насичений смак не залишить байдужим будь-який справжній солодкий зуб.
Домашні шоколадні печиво Склад
- 150г пшеничного борошна
- 60г темно какао порошок
- 1 ч.л. розпушувача
- 200 г цукрового порошку
- 1 ч.л. екстракт ванілі
- 60г вершкове масло
- 2 яйця
- щіпка
Підготовка
- Запитайте для борошна, какао і розпушувача в великій чаші.
- Залийте щіпку солі і 150г цукрового піску. Дивитися все.
- Додати холодне масло і подрібнити отриманою сумішшю.
- Збийте яйця екстрактом ванілі і змішайте з сумішшю борошна.
- Змішайте липке тісто. Нехай він стоїть в холодильнику 30 хвилин.
- Обкладинка сковороди з папером для випічки.
- Зніміть тісто на шматку розмір горіха і знизіть їх з усіх боків в решту цукрового піску.
41532934 - Поставте заготовки на підготовлену сковороду і надішліть на 10-12 хвилин в духовці нагріту до 200 градусів.
р. - Прохолодити протягом 5 хвилин на кратері, а потім перенести на гриль до повного охолодження.
- Тріщина печиво Готовий. Насолоджуйтеся чаєм!
Пісочні печиво повинні бути ніжними і плавними, як сніг навесні. Я шукаю цей рецепт довго, і я, нарешті, це! Солодкі, ніжні та такі крихкі cookie, це те, що будь-які господині мрії. Це мій Sand Diamond.
Редакція "Сайт" Дуже простий і смачний cookie. До речі, ви можете залишити яйця в холодильнику і цукру на полиці. Після того, як вам буде потрібно 4 простих інгредієнтів, змішування яких вам сподобається!
Цей рецепт є справжнім відчуттям для всіх любителів кави. Чудове поєднання кави, лимона і вівчарки дає неперевершений результат. І це дійсно смачно.