14
Як зробити яблучний пиріг з маком
Є багато рецептів для яблучних пирогів. Але сьогодні ми хочемо показати вам щось особливе. Ви ніколи не пробували!
Пиріг з яблуками в духовці
Це не найпоширеніший рецепт, але цей торт сподобається всім улюбленцям. Це один торт-мейк Я повинен бути у вашій колекції золотих яблук.
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Я думаю так. кепікіАле з секретом! У контексті торта дуже красиво виглядає, можна приготувати навіть на свята.
Замість яблук можна використовувати груші, після чого торт буде особливо ароматним.
Але для особливої нагоди у нас є рецепт відкритого торта "Амбер Рей". Цей торт може легко закріпити навіть день народження торт з його красою.
3610Р. 4200Р.
Три склянки торта ідеально підходить для кожного дня. Особливо сподобається людям, які не люблять використовувати яйця в випічці.
Пиріг з яблуками в духовці
Це не найпоширеніший рецепт, але цей торт сподобається всім улюбленцям. Це один торт-мейк Я повинен бути у вашій колекції золотих яблук.
Тест інгредієнти
- 5 яєць
- 250г масло
- 1 ст. цукру
- 4 ст.л. сметани
- 20г розпушувач
Наповнення інгредієнтів
- 2 кг яблук
- 1 ст.л. мапи
- 1 сумка сухого желе
- 1 яйце
- 200 г цукру
Підготовка
- Робимо тісто першим. Відокремити жовтки і перемішати їх маслом, цукром і сметаною. Просійте борошно з розпушувачем. Змішайте тісто і розділіть його на дві частини: один трохи більший, інший трохи менший.
- Поставте більшість з неї в холодильник, відпочинок в морозильній камері. 162362.
- Промийте яблука, виріжте їх навпіл і виріжте середину.
- Змішайте яєчні білки з цукром і сухою кислою.
- Mac рубати її в блендері або кав'ярні. Додайте в макову масу 1 яйце і трохи цукру.
- Візьміть більшу частину тіста з холодильника і прокочуйте валиком, покладіть його у форму. Надміри яблук заливають маком і акуратно кладуть яблука на тісто маком. Наливки зверху. Візьміть другу частину тесту з морозильної камери і натрію на великій тертці. Посипати яблука тісто.
- Випікайте торт на 50 хвилин в нагрітій до 170 градусів духовки. Торт повинен бути повністю охолоджений до видалення з форми. Будьте хворі!
Я думаю так. кепікіАле з секретом! У контексті торта дуже красиво виглядає, можна приготувати навіть на свята.
Замість яблук можна використовувати груші, після чого торт буде особливо ароматним.
Але для особливої нагоди у нас є рецепт відкритого торта "Амбер Рей". Цей торт може легко закріпити навіть день народження торт з його красою.
3610Р. 4200Р.
Три склянки торта ідеально підходить для кожного дня. Особливо сподобається людям, які не люблять використовувати яйця в випічці.