Як впоратися з невеликою зарплатою подружжя

Гроші є однією з основних причин підрозділий Коли сліпа любов проходить і дружини занурюють голову в повсякденні питання, почуття і скандали починаються. Багато жінок скаржаться на вічність своїх чоловік, тому що вони впевнені, що вони можуть заробляти більше.

«Я не бачу життя через тебе!» Я шукаю мій будинок і піти на роботу. І ви не можете це зробити! «Святковий чоловік в сім'ї, все для неї!» «Так, у вас є все!» Інше Травень. Звичайно, часто виникає розлучення.

Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" Дізнайся з вами порадами психолога про те, як зробити вашу дружину і чоловіка, щоб вирішити гроші сім'я.

Людина-Салярний розшукана: Я 36 років і одружений 14 років. Я працюю, я не пишу, я не курю, я не витрачаю гроші в барі над склом. Я лікую дружину і сина. Я приносила всі мої зарплатні будинки, я навіть не маю стошів, крім кишенькових грошей на невеликі щоденні витрати. Але ми маємо постійний скандал в будинку: моя дружина думає, що я не зароблю достатньо. й

ДепозитФотогалерея: У мене є невелика заробітна плата, але стабільна. Але я не лежаю на дивані і завжди фіксую все в будинку, щоб не витрачати гроші на майстри. У мене є час роботи. Але останні 5 років дружини не вистачає, хоче все відразу, не готовий бути хворим і чекати.

З кожним днем вона порівняла мене до чоловіка, який чоловік любить душ з подарунками. Хочу отримати розлучення. Мій син каже, що він буде жити з мною, тому що іноді його дружина кидає агресію на нього. Довгий пішов, це пітливість, щоб залишити дитину без батька і травматизації. Що ми робимо? ?

ДепозитФотогалерея

Психологи говорять про те, що в таких ситуаціях не вини чоловіка або тільки дружини. Спочатку проблема з багатьма парами полягає в тому, що вони не вказують на їх очікування для сімейного життя. Необхідно уточнити заздалегідь, що життя кожного з них бачить і що готовий це зробити. Сімейний бюджет, побутові обов'язки, кількість дітей, скільки разів на рік подорожі, ставлення до спорту та інших аспектів. Але це більше порад для молодих пар, і якщо час загублений, потрібно зрозуміти.

ДепозитФотогалерея

Починаємо з питання, чому невеликий дохід? Моя людина може змінити свою роботу і чекати. І, можливо, дружина на підсвідомому рівні не дозволяє чоловікові стати багатим.

Є спостереження за внутрішніми ставленнями та страхами великих грошей, які перешкоджають заробітку людей. Наприклад, люди бояться бути роббедом або чимось схожим. Чоловік може вже постаратися взяти іншу роботу, але дружина сказала, що це було ризиковано і краще тримати його старий спосіб. Кошти не повинні бути бажати, його слід приймати і не боятися.

ДепозитФотогалерея

Але кожна людина має своє розуміння комфорту, якщо чоловік не був задоволений таким заробітком, він змінив щось. Проте, постійні скандали не надихають зусиль. Функція жінки полягає в тому, щоб направляти чоловіка з вірою в нього. Повідомляємо, що ви перебуваєте поруч, і чоловік надихне. Це веселе коло, і тільки спокійний діалог допоможе. Але дружина робить скандали з причини.

ДепозитФотогалерея

Якщо дружина постійно кричить, і навіть ламається на дитину, це означає, що вона вичерпувала всі адекватні аргументи і вона вважає, що чоловік просто не чує її. У своїй родині батьки спілкувалися таким чином.

Дружина може бути переоцінена специфікою. Як ви бачите майбутні перспективи вашої родини, ваші конкретні наступні кроки? Порівняти їх на свої можливості. Якщо жінка просто має різний темп життя і вимоги до чоловіка, то щастя в сім'ї не буде краще розігнатися, даючи всім шанс жити в насолоді.

Р

Але якщо ви прийшли до компромісу, все вийде. Чоловік повинен показати себе владі або змінити свою роботу. Вартість особи визначається не роботодавцем, але самим. Деякі люди не дивляться на 500 доларів, але для інших, це велика угода про гроші.

Очікується, що ніде не може змінитися, або не шукати виправдання і дати один одному. А діти щасливі не від повної сім'ї, але від щасливих батьків. Постійний конфлікт впливає на психіку більше, ніж розлучення.

Люди захотіли поспілкуватися між собою. Ви можете мати скарги, але пилки є найгіршим методом. Поговоріть один одному, висловивши ваші очікування, і визначте роль кожного чоловіка. У зв'язку є робота двох людей, інакше це тільки жертва.

Про те, як зміцнити відносини з дитиною.

Розкажіть, як надихнути чоловіка, щоб зробити хороший дохід. Поділитися з друзями на соцмережах!

Фото за попереднім записом.