10
Інструкція з приготування пишних млинців
Сирники фрі Вони можуть зробити практично будь-яким. Але цей рецепт знає не кожен господиня, і після всього, варто, що це смачно і, безсумнівно, корисною стравою готуються до неї!
Пізні млинці порадують навіть тим, хто відмовляється від сиру в усіх проявах! Вони не мають типового класичного сиру, запеченого кислим сиром, і за смаком вони ще більше нагадують старі. сирний сирй
Традиційний млинці Сода або розпушувач не використовується, і тут розпушувач грає одну з головних ролей, так як завдяки їй, сирники більш повітряні. Під час смаження сир плавиться і пульпа стає трохи схожим на сирник.
Фруктово-солодкий сир сьогодні "Сайт" Як підготувати оригінальні млинціВони виглядають як тістошники. Весь секрет знаходиться в розпушувачі і що сир розмішують не королою, а руками, і все обсмажують на двох видах олії. Завдяки цьому сирники будуть ніжні, сливові, повітряні!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати сир з кунжутом і кунжутом в духовці. Не більше половини години!
Всередині вони солодкі банани, завдяки яким вони надзвичайно апетитні і ніжні. Коли моя сестра вперше присмажена ці млинці, вона сказала, що вона ніколи не була смаку сніданку!
Р
Ви можете подавати ці млинці зі сметаною, ангелй Ви можете зробити це, як ваша фантазія каже вам. Я люблю сметану.
Пізні млинці порадують навіть тим, хто відмовляється від сиру в усіх проявах! Вони не мають типового класичного сиру, запеченого кислим сиром, і за смаком вони ще більше нагадують старі. сирний сирй
Традиційний млинці Сода або розпушувач не використовується, і тут розпушувач грає одну з головних ролей, так як завдяки їй, сирники більш повітряні. Під час смаження сир плавиться і пульпа стає трохи схожим на сирник.
Фруктово-солодкий сир сьогодні "Сайт" Як підготувати оригінальні млинціВони виглядають як тістошники. Весь секрет знаходиться в розпушувачі і що сир розмішують не королою, а руками, і все обсмажують на двох видах олії. Завдяки цьому сирники будуть ніжні, сливові, повітряні!
інгредієнти
- 700 г сиру (містожир від 5 до 9%)
- 2 яйця
- 3 ст. цукру
- 3g ванільний цукор
- 6 ст. борошна
- 2 шпильки розпушувача
- 30 мл рослинної олії
- 30г вершкове масло
- сіль
Підготовка
- У глибокій мисці поєднують сир з цукром і ванільним цукром. Подивитися його. Кукурудзяний друг радує змішування своїми руками. Будь ласка, зверніть увагу, що руки повинні бути ретельно промиті до цього! Потім додайте яйця і перемішайте до однорідної маси.
- Борошно з'єднати з розпушувачем і сіллю, перемішати. Це робиться так, що в сирниках немає грудочок.
- Залити суху суміш в сир, ретельно перемішати. Маса повинна бути товстою і липкою.
- Покладіть сиру на борошняний стіл. Вологі руки утворюють кулі розмір настільного тенісного м'яча. Поверніть кулі в борошні і натисніть трохи, утворюючи «пуки».
- Нагрійте каструлю, додайте трохи рослинного масла до неї, і для того, щоб зробити смак кексів більш ніжним, додайте трохи вершкового масла. М'ясні млинці на невеликому вогні до золотистої скоринки. 609000, Україна
- Це, млинцій Бон придаток!
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати сир з кунжутом і кунжутом в духовці. Не більше половини години!
Всередині вони солодкі банани, завдяки яким вони надзвичайно апетитні і ніжні. Коли моя сестра вперше присмажена ці млинці, вона сказала, що вона ніколи не була смаку сніданку!
Р
Ви можете подавати ці млинці зі сметаною, ангелй Ви можете зробити це, як ваша фантазія каже вам. Я люблю сметану.