42
Інструкція з приготування пишних млинців
Сирники фрі Вони можуть зробити практично будь-яким. Але цей рецепт знає не кожен господиня, і після всього, варто, що це смачно і, безсумнівно, корисною стравою готуються до неї!
Пізні млинці порадують навіть тим, хто відмовляється від сиру в усіх проявах! Вони не мають типового класичного сиру, запеченого кислим сиром, і за смаком вони ще більше нагадують старі. сирний сирй
Традиційний млинці Сода або розпушувач не використовується, і тут розпушувач грає одну з головних ролей, так як завдяки їй, сирники більш повітряні. Під час смаження сир плавиться і пульпа стає трохи схожим на сирник.
Фруктово-солодкий сир сьогодні "Сайт" Як підготувати оригінальні млинціВони виглядають як тістошники. Весь секрет знаходиться в розпушувачі і що сир розмішують не королою, а руками, і все обсмажують на двох видах олії. Завдяки цьому сирники будуть ніжні, сливові, повітряні!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати сир з кунжутом і кунжутом в духовці. Не більше половини години!
Всередині вони солодкі банани, завдяки яким вони надзвичайно апетитні і ніжні. Коли моя сестра вперше присмажена ці млинці, вона сказала, що вона ніколи не була смаку сніданку!
Р
Ви можете подавати ці млинці зі сметаною, ангелй Ви можете зробити це, як ваша фантазія каже вам. Я люблю сметану.
Пізні млинці порадують навіть тим, хто відмовляється від сиру в усіх проявах! Вони не мають типового класичного сиру, запеченого кислим сиром, і за смаком вони ще більше нагадують старі. сирний сирй
Традиційний млинці Сода або розпушувач не використовується, і тут розпушувач грає одну з головних ролей, так як завдяки їй, сирники більш повітряні. Під час смаження сир плавиться і пульпа стає трохи схожим на сирник.

Фруктово-солодкий сир сьогодні "Сайт" Як підготувати оригінальні млинціВони виглядають як тістошники. Весь секрет знаходиться в розпушувачі і що сир розмішують не королою, а руками, і все обсмажують на двох видах олії. Завдяки цьому сирники будуть ніжні, сливові, повітряні!

інгредієнти
- 700 г сиру (містожир від 5 до 9%)
- 2 яйця
- 3 ст. цукру
- 3g ванільний цукор
- 6 ст. борошна
- 2 шпильки розпушувача
- 30 мл рослинної олії
- 30г вершкове масло
- сіль

Підготовка
- У глибокій мисці поєднують сир з цукром і ванільним цукром. Подивитися його. Кукурудзяний друг радує змішування своїми руками. Будь ласка, зверніть увагу, що руки повинні бути ретельно промиті до цього! Потім додайте яйця і перемішайте до однорідної маси.
- Борошно з'єднати з розпушувачем і сіллю, перемішати. Це робиться так, що в сирниках немає грудочок.
- Залити суху суміш в сир, ретельно перемішати. Маса повинна бути товстою і липкою.
- Покладіть сиру на борошняний стіл. Вологі руки утворюють кулі розмір настільного тенісного м'яча. Поверніть кулі в борошні і натисніть трохи, утворюючи «пуки».
- Нагрійте каструлю, додайте трохи рослинного масла до неї, і для того, щоб зробити смак кексів більш ніжним, додайте трохи вершкового масла. М'ясні млинці на невеликому вогні до золотистої скоринки. 609000, Україна
- Це, млинцій Бон придаток!
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати сир з кунжутом і кунжутом в духовці. Не більше половини години!
Всередині вони солодкі банани, завдяки яким вони надзвичайно апетитні і ніжні. Коли моя сестра вперше присмажена ці млинці, вона сказала, що вона ніколи не була смаку сніданку!

Ви можете подавати ці млинці зі сметаною, ангелй Ви можете зробити це, як ваша фантазія каже вам. Я люблю сметану.