Як зробити Кашпо своїми руками

Кімнатні рослини незамінні в будинку. Вони анімують монохромну картину інтер'єру, покращують мікроклімат, прикрасить навколишнє простір. Однак важливо, щоб вони виростали. Горщики, горщики - це їх конструкція, форма, колір і навіть дуже грунт, в якому росте улюблений горщик, грає важливу роль в розробці рослини. Дизайн інтер'єруй

Одним з найважливіших чинників у виборі Кошик - сумісність дизайну страв для рослин з дизайном і стилем інтер'єру приміщення. Таке здавалося б маленьке - квітковий горщик - може як прикрасити вітальню, спальню або кухню, так і навпаки.

Як зробити Кашпо своїми руками

Сьогодні на ринку садових приладів і декору можна знайти величезну різноманітність красивих горщиків і горщиків, але набагато цікавіше і, до речі, буде більш бюджетним, щоб зробити їх своїми руками. І від досить простих і доступних натуральних і не тільки матеріалів.

Сьогодні видання. "Сайт" Він запрошує Вас побачити красу Кашпо для дому. Деталі роблять красу!

1. Де б люди можуть висаджувати кімнатні рослини! Гранмати в с., наприклад, для відсутності стандартних квіткових горщиків, адаптують різні побутові начинки для цього - старі горщики, металеві поливальні горщики, басейни і навіть пластикові пляшки. Дуже оригінальний! Як зробити Кашпо своїми руками

2. Це як друг шахти створює комфорт в будинку з використанням кавових бобів і кокосових оболонок. Як зробити Кашпо своїми руками

3. А любителям натуральних матеріалів варто подобатися квіткові кокосовий горщикй Це виглядає так стильно і красиво! Як зробити Кашпо своїми руками

4. Плід кокосового плоду досить міцний і надійний як матеріал. В ідеалі такі горщики підходять для сукуленти і какті, так як вони не вимагають частого поливу. Як зробити Кашпо своїми руками

5. Дивовижна пишність! Як зробити Кашпо своїми руками

6. Як виглядає стильно і оригінально! Я впевнений, що хтось, хто знаходить себе в кімнаті з такими вазами, не зможе проїхати байдужо. Я теж візьміть картину як сувенір. Як зробити Кашпо своїми руками

7. Я зроблю щось схоже на мій будинок, а також! Як зробити Кашпо своїми руками

8. Такі горщики ідеально підходять для маленьких. доляй Для того, щоб зробити щось, як це, вам буде потрібно кокос, металеву ножівку або болгарку, каналізацію або інший гострий об'єкт. Виберіть круглий кокос у випадку, якщо ви хочете отримати стабільну форму або подовжений овальні горіхи, якщо композиція з рослиною підвішена. Зробіть отвір для пошиття в місцях трьох дрібних трюбів на «алеті» кокоса і видаліть рідину.

Згодом через ці отвори зайва вода зливається при поливі рослини. Проти кінця кокосу випило з ножівкою на металі, відступаючи від краю близько третини. Ретельно очистіть горіх всередині, видаляючи білу їстівну масу. Горщик готовий. Якщо ви свердлите додаткові отвори з боків горіха, можна покласти шнур в них і повісити.

Як зробити Кашпо своїми руками р.

9. Кілька цікавих ідей. Як зробити Кашпо своїми руками

10. Флораріуми зараз моди. Однак при створенні їх необхідно ретельно підходити до вибору рослин. Кращі костюмовані сукуленти, анубія, деякі мощі і папороті. Як грунт, і одночасно і декор можна використовувати гальки або декоративні гальки. Як зробити Кашпо своїми руками

11. На мій погляд, такі вази є реальною роботою мистецтва. Натхнувшись і охопіть ці ідеї! Як зробити Кашпо своїми руками

Для тих, хто вже створив кокос Я пропоную вам дивитися цей детальний майстер-клас.

про:blank

Редакційна колегія Coconut є нескінченно дивовижним натуральним матеріалом в його можливості. Вмілі майстри створюють з неї різноманітні предмети декору та побутової техніки: світильники, вази, чаші, свічники, фігурки. Я раджу дізнатися 8 яскравих фантазій з кокосової оболонки, яка прикрасить будинок і доповнить ваш образ.

Я люблю майже кожну ідею! За допомогою цих квітів Коспа З кокосових оболонок або сухарій з сукулентами можна доставити комфорт і оригінальність до вашого будинку. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що багато будинків не вистачає!

Чи подобається вам статтю? Поділіться своїми друзями у соцмережах, тому що натхнення є настільки цікавим.