Інструкція по виготовленню м'яких нугарок з горіхами

Не всі солодощі шкідливі. Є багато ласощів, які не завдають шкоди організму - вони не мають хімічних добавок і мінімального вмісту цукру. Це особливо стосується солодощів, які ми можемо зробити вдома від здорових, перевірених продуктів.

Моя сім'я має традицію: в кожну суботу, мій чоловік і діти разом. зробити локшинуй Ця східна делікація безумовно сподобається всім вашим рідним, крім того, вона корисна і досить ситна.

Цукерки і горіхи покращують активність мозку. І в меді і сухофрукти є багато вітамінів і інших речовин, необхідних для людини. До речі, в поєднанні з глюкози, горіхи вважаються сильною афродизіаком. Відмінно. ЗакускаЧи не це?

Нуга з горіхами Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. свінгерий Чудове лікування солодкого зуба!

інгредієнти
  • 160 мл меду
  • 2 яєчні білки
  • 1 ст. смажений мигдаль (Ви можете взяти будь-які горіхи)
  • 0,5 ст.л. зрізаного абрикосу
  • 15 г лимонної шкірки

Підготовка
  1. Перш за все, необхідно покласти мед на водяну баню. Дайте час меду розтопити.

2. Збийте кальмари до стійких вершин. Введіть їх в теплому рідкому меді, розмішайте з дерев'яною ложкою до однорідної маси. Маса буде в'язкою, карамельно-кольоровою. Продовжуємо перемішувати до загущення і більш світлого кольору (близько 40-45 хвилин). р.

3. Візьміть глибоку сковороду, покладіть пергамент на неї.

4. У контейнері для меду і білків, які стоять в водяній бані, додайте горіхи, подрібнені сушені абрикоси і лушпиння. Зберігати до майже білого кольору.

5. Зшийте масу в форму, покрийте її папером для випічки зверху. Залиште чашу ногусом, щоб остудити в сухому місці 3-4 години, або краще вночі. 3250Р. 3700Р.

6. Після масових замерзлень нарізати ногут на довгі смуги.

Я просто люблю, коли мої друзі від своїх поїздок до зарубіжних країн приваблюють східні солодощі як сувенір! Ніжний, м'який, злегка в'язкий, ароматичні і солодкі кубики посипані цукровою пудрою ...

Я пропоную вам дізнатися, як зробити фруктовий rahat-lukum з горіхами - ласощі гідності султана!

Я дуже рекомендую вам зробити це перська солодка! Вашим дітям сподобається смачний смак. м'якийй Краще зберігати ласощі в пергаменті в сухому прохолодному місці або в холодильнику.

Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями в соцмережах!