16
Як зробити бункери з родзинками і маком
Як дитина, я був справжнім солодким зубом, і мій улюблений делікатес був запашним онуком. Я ще не можу пам'ятати, як я не можу чекати, що мій бабуся, що піклується про руки, щоб витягти з духовки з іншої партії пишних булочок. У той же день, коли бабуся почала робити свої коронки з родзинками і шоколадом. Це справжній атракціон, який не можна знайти в будь-якому магазині.
Сьогодні видання. "Сайт" Повідомляємо Вас про щось особливе. свінгери З родзинками, які візьмуть ваші навички випічки на весь новий рівень.
Raisin бункери Інгредієнти
Підготовка
Довгий живий десерт! Перед цим ласощом будь-яка дієта без харчування. Це просто ідеальне випікання для всіх випадків.
Не забудьте розповісти друзям в соцмережах як приготувати свінгери з родзинками.
Сьогодні видання. "Сайт" Повідомляємо Вас про щось особливе. свінгери З родзинками, які візьмуть ваші навички випічки на весь новий рівень.
Raisin бункери Інгредієнти
- 400г борошна
- 50г вершкове масло
- 5.5 ст. цукру
- 150 мл теплої води
- 20г свіжих дріжджів
- 2 яйця
- 100г мапи
- 1 ст. л.
- 100 мл молока
- 100г шоколад
Підготовка
- Змийте дріжджі в теплій воді, додавши 0,5 ст. цукру і залиште настоятися 10 хвилин. 358464
- Нагрійте 80 мл молока і додайте 2 ст. цукру з маслом до неї. Зігрівайте суміш для повного розчинення цукру і масла на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
- Зніміть молоко з вогню, остудіть і додайте 200 г розсіяного борошна. Проведіть ретельно, потім покрийте його кухонним рушником і залиште його настоятися 20 хвилин. р.
- Промийте мак з окропом і замочіть родзинки.
- Удар 1 яйце в совку і сито ще 200 г борошна. Змішайте тісто і поставте його в чашу, потім покрийте його знову рушником і залиште його ще 40 хвилин, щоб піднятися. р.
- В той же час готуємо начинки. Заварити залишилися 20 мл молока, перемішуючи 3 ст. цукру. Додайте підготовлений мак з родзинками і перемішайте інгредієнти.
- Розгортаємо тісто, змащуємо поверхню за допомогою начинки, потім загортаємо і нарізаємо на шматки.
- Обкладинка з пергаментною випічкою і викласти заготовки на відстані 1-2 см. Змастити майбутні бункери з збитими жовтками. , Україна
- Надішліть каструлю нагрітий до 190 градусів і запікайте бочки на 25 хвилин.
- Наприкінці розпису шоколаду в водяній бані залийте їх бунгами і дайте замерзнути при кімнатній температурі.
Довгий живий десерт! Перед цим ласощом будь-яка дієта без харчування. Це просто ідеальне випікання для всіх випадків.
Не забудьте розповісти друзям в соцмережах як приготувати свінгери з родзинками.