12
Рецепт кульбаки з risom
Моя мама – половина єврейської, і вона любить єврейську кухню. З її бабуся вона має велику кулінарну книгу, з якої вона приймає її дивовижні рецепти. У книзі є розділ «Російська єврейська кухня», там було те, що мій мама знайшов рецепт її підпису кулебак.
Їжа сповнена і поживна, мій чоловік радує його. Тому, з часом, мама почала називати цю капулянку «Для сина-завдання». І сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться з вами рецептом рису і риби.
Пиріг з рибою та рисом Інгредієнти для тіста
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Рибний пиріг з рисом, або лікбекою, виходить дуже поживним і поживним. Один торт вечеря для всієї родини. Дуже гарна страва, але час від часу ви можете її дозволити!
Сільські пироги - наша пристрасть. Раніше ми говорили про те, як зробити дивовижний картопляний торт з сиром.
Також поділився рецептом неймовірних дрібних пирогів.
А також писав, як приготувати незвичайний лавковий торт з кабачками і м'ясом.
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями.
Їжа сповнена і поживна, мій чоловік радує його. Тому, з часом, мама почала називати цю капулянку «Для сина-завдання». І сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться з вами рецептом рису і риби.
Пиріг з рибою та рисом Інгредієнти для тіста
- 200 г сиру
- 150г вершкове масло
- 2 яйця
- 2 ст.л. борошна
Наповнення інгредієнтів
- 400г лосось
- 3 яйця
- 1 цибулина
- 0,5 ст.л. рис
- лялька
- сік
- сіль і перець
Підготовка
- Якщо у вас є час і бажання, слід ще підготувати сирне тісто. Але якщо потрібно зробити все швидко, можна замінити його готовим шаром. Мама ніколи не робить, вона любить процес приготування, але добре працює з шарами.
- У тому випадку, якщо ви вирішили приготувати тісто, потрібно нарізати масло на шматки, додати в неї сир і яйця, а потім добре перемішати. Потім поступово додайте борошно і перемішайте тісто. Покрийте його і поставте в холодильник.
- Тим часом робимо начинку. Окремо варити рис і яйця. Цибулю дрібно подрібнити і обсмажити до золотистого. Вирізати кропу дрібно.
- Коли всі інгредієнти готові, змішайте разом рис, цибулю, кріп і лимонний сік. Тепер розкачати тісто і класти його на мисці так, щоб одна половина повністю покривала його, а другий може накрити торт зверху.
- Тепер викласти начинку: спочатку ріпчасту суміш, потім нарізати на шматочки лосося (він можна замінити будь-яку іншу рибу на свій смак), а зверху подрібнити варені яйця. Поставте все разом. Накриваємо начинку другою половинкою тесту, натискаємо краю.
- На тесті зробіть певні нерівності, щоб пар міг виходити. Відправте коулбак в духовку за 40 хвилин і запікайте на 190 градусів. Подаємо таблицю свіжим салатом. Bon appetit!
Рибний пиріг з рисом, або лікбекою, виходить дуже поживним і поживним. Один торт вечеря для всієї родини. Дуже гарна страва, але час від часу ви можете її дозволити!
Сільські пироги - наша пристрасть. Раніше ми говорили про те, як зробити дивовижний картопляний торт з сиром.
Також поділився рецептом неймовірних дрібних пирогів.
А також писав, як приготувати незвичайний лавковий торт з кабачками і м'ясом.
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями.