708
Нічник.
Це було в 2010 році, восени, тобто нещодавно. Подруга шахти згадувала мене в будинок і попросила мене сидіти з хворим бабусям, бо він мав піти в ніч. Сім'я була в іншому місті, з якоїсь причини, і стара жінка повинна бути виглядати після того, як вона не могла стояти на власній, я погодився.
Він пішов і сказав, що він викликав пізніше. Це половина минулого десятка. Я вирішив дивитися телевізор. Я не знаю, як довго він взяв, але я впав, і в кінцевому підсумку впав. Пробудження за допомогою дзвінка телефону, стрибнув вгору, знайшов трубу - другові дзвінки:
Привіт! Що таке? Ти океї?
- Так, це океї! - Я сказав. Добре, поспілкуватися, я пішов на кухню для чаю. Помістіть чайник, сидайте вниз. Я чую телевізора, добре, я пішов, щоб вимкнути його. Я звернувся, пішов до мого величного приміщення, подивився на нього, лежачи там, зануривши трохи. Ну, я думаю, що це океї, я пішов на кухню. Я був палити і я чув щось осені в будинку. Я думаю, "Окай, я його закінчити, я буду бачити." Я входжу в будинок, закривши двері, перевертайте і практично стрибайте на стелю! У середині кухні мій бабуся, звернувшись до мене.
Я дивую, що вона стрибала і як!? Я ходив до неї, і я виглядав на неї, і я шукав в куті, і я сказав: "Чому ти стоїтьш?" Приїжджайте, я кладаю тебе.
Відправляйте, поставте бабуся на клумбі, накриту ковдрою і побігли на кухню (чайник кип'ятить). Сидіння вниз, пиття чаю. Я починав миття чашки, повертаючи навколо, і майже душ відійшли підбори! Підійде знову і дивиться на мене без зв'язки. Як вона керувала таким спокійним способом, коли кухонна підлога була змащена в будь-якому русі! Я відчував трохи незручно. Я повернувся до кімнати, кладемо її вниз і скажемо, «Не зайдіть знову, спати! й
У разі, якщо я заблокував номер з ключем і пішов знову на дим. Я диму, я чую, є деякі шуми в барі, очевидно, щось або хтось ходить там. Я прогулявся, перетворився на світло, і ніхто не був. І припинився шум. Я відключаю світильники, поверніть, і ноги вже поголені ... в місті через хвіртки, бабуся стоїть і дивиться на мене! Я не розумів! Що це таке? Імовірно спалахнула думка, що бабуся відступила! А хто, то я кладу до ліжка? Я не помітив бабуся, я пішов в будинок і прогулявся повільно в приміщення, витягнув ручку, двері закрити, вставляв ключ, я відкрив двері і я прийшов і що я бачу, немає грошей!
Я був шокований! Я відчув холод на ноги, я зрозумів, що якщо я перевернувся, вона буде стояти за мною... Я захопив мій обличчя, і збоїв я почав повторювати: «Наш батько, наш батько...» Я не знаю, що це було єдине, що я можу допомогти мені...
Але в хвилину слухання кривих підлог ззаду я перевернув і запалив двері. Я проходив дверну ручку і слухав до кожного іржі.
А потім занурення телефону в моїй кишені! Я ненавидимо йшов в мат. Я отримаю, і я не можу натиснути правий ключ, я був гоління! Це не дзвіночок! Я налаштував свою тривогу за 3 години, якщо я раптом падає. Я пішов в кут і думав про все. Я не думаю, що я буду дзвонити другу, чому, можливо, я просто спати? Може бути я думаю так. Або просто бабуся, якось залишив номер, прогулявшись уві сні! Я не помітив, як я впав.
Відкрився очі вранці. Я стрибав, я бачу бабуся лежачи в ліжку і не дихаючи.
Я шукаю час - половина минулого шість, один прийде незабаром. Я пішов до ліжка, слухав її, я не дихав! Я був вражений, потім я просто вийшов на ганку, копчений і копати трохи... І сказав він все, але він не був на всіх сюрпризах. Вона сказала, що вона використовується для сну багато, і він, теж, батьки, подрібнити її, так що ви побачили все це. Про нас