21
Інструкція з приготування бульб з ковбасою
Я не завжди хочу їсти солодкі торти. Я був вболівальником. солянай Ну, рецепт бунців, начинка якого ковбаса, і ще більше стала справжньою паличкою для мене.
Накид у вигляді бункерів з ковбасою - відмінна сендвіч! Ви можете надати такі випічка дітям в школі замість звичайного сендвіча з ковбасою, чоловікові працювати або взяти з собою на пікнік. Завдяки спеціальному формуванню, булочки виглядають оригінально і відразу приваблюють їх форму і діти і дорослі.
98337818
Buns з ковбасою сьогодні видання "Сайт" розповість вам, як варитий До речі, начинка може бути різноманітна за вашим смаком!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, як зробити ковбаски в тісті у вигляді чарівних кроликів. Не дорослий, особливо дитина, може протистояти цій делікації!
Секрет в хорошому тесті! Не жирний, повітряний і добре підходить для несолодких випічки. Ці ковбаса Вони залишаються м'якими на другий і третій день.
Чи подобається вам рецепт? Тоді розкажіть своїх друзів в соцмережах, як їх підготувати свінгери в домашніх умовах!
Накид у вигляді бункерів з ковбасою - відмінна сендвіч! Ви можете надати такі випічка дітям в школі замість звичайного сендвіча з ковбасою, чоловікові працювати або взяти з собою на пікнік. Завдяки спеціальному формуванню, булочки виглядають оригінально і відразу приваблюють їх форму і діти і дорослі.
98337818
Buns з ковбасою сьогодні видання "Сайт" розповість вам, як варитий До речі, начинка може бути різноманітна за вашим смаком!
інгредієнти
- 400г ковбаса
- 500г борошна
- 200 мл молока
- 75г вершкове масло
- 30г дріжджі
- 2 яйця
- 2 ст. цукру
- 1 ч.л. солі
- кунжут
Підготовка
- У теплому молоці розвести дріжджі, додати цукор і чайну ложку солі. Подивитись його добре.
- Розтопіть вершкове масло, остудіть до кімнатної температури, а потім додайте його до дріжджів, збийте 1 яйце. Подивитись його добре.
- Запитайте на борошно, замісіть тісто. Покрийте тісто рушником і викладіть його на кріплення на 1,5 години. 616962
- Робоча поверхня посипається борошном, тісто ділиться на дві частини. Прокочіть тісто на шар товщиною 0,5 сантиметрів. Візьміть сотейник діаметром трохи більше, ніж діаметр ковбаси, і з нього виріжте муги з тесту.
- Наріжте варену ковбасу на кола до 0,5 сантиметрів в діаметрі. Щоб сформувати бункер, покладіть коло ковбаси зверху тіста, покрийте його тісто, потім знову поколіть ковбасу і закрийте його знову тісто. З'єднайте сторони бункера. р.
- З гострою точкою ножа на тесті 8 секторів, як показано на фото. Виріжте його в призначених лініях без різання до середини.
- Два суміжних секторів перетворюються в протилежних напрямках один від одного, як показано на фото. До того ж з усіма секторами.
- Ви можете формувати бункер іншим чином! Також, як і в першому варіанті, кладуть тісто і ковбасу, а потім роблять нарізи гострим ножем, як на фото.
- Увімкніть дно першого рядка під наступну. Зробіть верхній середній сегмент для першого. Починаємо дно три в секунду. Зробіть верхню останню середню. Приховати останні ноги під бункером.
- Уважно перекласти заготовки до сковороди, покриті пергаментом. Додайте бункери на 15 хвилин, а потім змастити їх яйцем. Також можна посипати кунжутом зверху. Бейк-бунг на 180 градусів за півгодини (до золотистого кольору).
- Так, ковбасні бульби готові. Бодибилдерши!
Також я пропоную, як зробити ковбаски в тісті у вигляді чарівних кроликів. Не дорослий, особливо дитина, може протистояти цій делікації!
Секрет в хорошому тесті! Не жирний, повітряний і добре підходить для несолодких випічки. Ці ковбаса Вони залишаються м'якими на другий і третій день.
Чи подобається вам рецепт? Тоді розкажіть своїх друзів в соцмережах, як їх підготувати свінгери в домашніх умовах!