12
Інструкція для приготування ванільних кексів
По-перше, в інтернеті я кохаю захопити довго красиві фотографії тортів, тортів та інших десертів. Тим кексий Розмір таких десертів - з крихітною кавовою чашкою, що називається англійською "cap". Це мініатюрний торт для декількох біт. Не мафін або торт. Це торт!
Він каже: «Ніжний особливий, простий маленький торт» буде неправильним, неправильним і неправильним. Капкейка - дійсно. торт-мейкА ось слово «прості» тут почервоний, і це при розмірах. Не кажучи вже про обсяг фантазій, які можна втілювати в її декорі.
Кекси з ванілі зазвичай замовлені від шеф-кухарів кондитерських виробів, але так як досвідчена варта розкрила мені секрет приготування цієї випічки, я легко запікаю їх самостійно. Виявляється ароматним і ніжним - буквально розтоплюється в роті. Смак за межами слів. Намагатися!
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як ванілій Пальці добре!
Цукерки інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Порада А тим, хто на дієті, радимо вам дізнатися, як приготувати кекси з малиною в формах. Прості і смачні муфіни без борошна і цукру - це мій улюблений десерт, адже він повністю нешкідливий до фігури! Рецепт використовує малину, але можна додати будь-які ягоди за смаком: чорницю, смородини, вишні, полуниці.
Я вирішив, що я не буду експериментувати з новими рецептами. На мій погляд, ідеальний був знайдений! До речі, для кексів, підходять інші кремові варіанти - з конденсованим молоком і яйцями, каву, горіхом, шоколадом.
Спробуйте, експериментуйте і насолоджуйтеся цією красивою пастою. Як ви можете побачити, що ви не повинні бути кондитерським шефом, щоб приготувати таку красу!
Не забудьте поділитися своїми друзями.
Він каже: «Ніжний особливий, простий маленький торт» буде неправильним, неправильним і неправильним. Капкейка - дійсно. торт-мейкА ось слово «прості» тут почервоний, і це при розмірах. Не кажучи вже про обсяг фантазій, які можна втілювати в її декорі.
Кекси з ванілі зазвичай замовлені від шеф-кухарів кондитерських виробів, але так як досвідчена варта розкрила мені секрет приготування цієї випічки, я легко запікаю їх самостійно. Виявляється ароматним і ніжним - буквально розтоплюється в роті. Смак за межами слів. Намагатися!
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як ванілій Пальці добре!
Цукерки інгредієнти
- 200г борошна
- 120г цукру
- 120г вершкове масло
- 3 яйця
- 60 мл молока
- 16г ванільний цукор
- 1,5 ч.л. розпушувача
- щіпка
Вершкові інгредієнти
- 400–350г вершковий сир
- 70-100 г крему (жир 30%)
- 50-60г цукровий порошок
- свінгери
Підготовка
- Змішайте вершкове масло при кімнатній температурі і цукром, збийте міксером на високих швидкостях близько 5 хвилин до маси в обсязі збільшується.
- Тримайте збивання, додайте яйця до олії одночасно. Кожен раз, почекайте про хвилину для попереднього яйцеклітини, щоб добре перемішати. У окремому контейнері поєднують сухі компоненти: борошно, розпушувач, сіль.
- Зменшити швидкість змішувача до мінімуму і додати третину сухих компонентів до чаші змішувача, перемішати до однорідності. Потім додайте половину молока. Перемішайте міксер до однорідності маси. Потім додайте третину сипучих інгредієнтів. Потім залишилася половина молока, знову закінчуючи пухкими інгредієнтами.
- Змастити млинці цвіль з соняшниковою олією, а потім заповнювати форми тісто всього за половину, як добре піднімається тісто.
- Випікати кекси в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин.
- Всі інгредієнти для крему повинні бути добре охолодженими, а вінок і чаша можна розмістити в морозильній камері протягом півгодини до початку роботи. Сир вершковий, ванільний цукор і крем для 5 хвилин з міксером. Крем на початку процесу може стати рідиною, але не боятися, збивати далі. Як збитий крем, набуває потрібної консистенції.
- Покладіть вершки в кондитерському пакеті і зробіть кекси красивими шапками. На вершині кексів можна прикрасити ягодами на волі.
- Це, ванільні кекси готові, мають хороший апетит!
Порада А тим, хто на дієті, радимо вам дізнатися, як приготувати кекси з малиною в формах. Прості і смачні муфіни без борошна і цукру - це мій улюблений десерт, адже він повністю нешкідливий до фігури! Рецепт використовує малину, але можна додати будь-які ягоди за смаком: чорницю, смородини, вишні, полуниці.
Я вирішив, що я не буду експериментувати з новими рецептами. На мій погляд, ідеальний був знайдений! До речі, для кексів, підходять інші кремові варіанти - з конденсованим молоком і яйцями, каву, горіхом, шоколадом.
Спробуйте, експериментуйте і насолоджуйтеся цією красивою пастою. Як ви можете побачити, що ви не повинні бути кондитерським шефом, щоб приготувати таку красу!
Не забудьте поділитися своїми друзями.