Що потрібно пам'ятати про материнство літніх красун

Як кажуть лікарі, породжують 25 і 45 років — два великі відмінності. У 35% випадків жінка і дитина чекають проблеми здоров'яй І це лише одна сторона монети. Дуже добре, якщо дитина потрібна і народилася в сім'ї, де батьки готові взяти на себе складну роль.

Але що якщо новина вагітності падає як сніг на голову, і жінка не готова народитися іншій дитині? У другому турі немає міцності і здоров'я.

З висоти років проживала і накопичила мудрість, народження дитини здається єдиним правим рішенням. І це не те, як він виходить. Більше і більше жінок, які вони погодилися з пізнім народженням. Статистика не може бути занепокоєний - соціологічні опитування говорять, що майже всі мами, які народжували дитину після 40 років, депресіяй

Відбувається справжня загроза для здоров’я. Тому не кожна жінка вирішує підтримувати вагітність. Якщо сучасна медицина може запобігти ускладненням, які відлякувалися «старим» жінкам кілька років тому, морська сторона питання залишається відкритою.

Наслідки пізньої вагітності Не просто хронічні проблеми здоров’я. Це також постійне перенесення ваги, неспокійних ночей і стресів, які в 20 років не переносяться в цілому, як в 45.

Що робити при пізній вагітності? Щоб залишатися життєрадісною, життєрадісною і позитивною матір'ю, жінка понад 40 обов'язково повинна отримати достатню кількість сну, добре харчуватися, не нервувати. І найголовніше, подбати про себе і активно використовуватися за межами допомоги. На фоні панчохи Про Ваше здоров'я, І якщо ж життя теж несприятливий, то напевно вплине на дитину.

Мрії обіцяють пишні рожево-червоні і посміхають малюків, а в житті ці малюки також одержують брудні підгузники (наприклад, брудні!), і копати вночі і погано їсти, і хворіють без зупинки. психіки більше не так гнучкі і акуратно реагують на такі зміни в їх житті складно. Дуже важко.

У разі відсутності підтримки, як матеріально-психологічних, деякі жінки починають саморуйнувати механізм. Підтвердженням цього є історія нашого читача, який, через свою наївність, погодився дати народження дитини, будучи вже грандіозним. Вона підрахувала, як більшість матерів будь-якого віку, на популярному допиті: Бог дав зайчик, подарує газон.

Але не так це сталося вві сні. Народження дитини не змінила чоловіка, не було підстав, щоб вийти з дивана і піти в пошуку роботи. Крім того, дорослі діти відвернулися. Розглянуто етологію матері нездатною і обережно підкреслено її, що їх особисті проблеми необхідно вирішувати самостійно.

«День при вагітності, гроші стали щільною. Але навіть в цих умовах я вирішив дати народження, сподіваючись на диво. Не сталося диво. Я подумав, що ще більше після народження. Дитина народилася, але ситуація не змінилася. Гроші все ще ледь достатньо для їжі, але тепер сім'я почала постійні скандали. І тепер він не може забезпечити свою сім'ю! Він здався, став агресивним, повернувся до пляшки, хоча він не п'яний протягом багатьох років.

У зв’язку з тим, що дочка звільнилася. З самого початку вона відмовилася від народження в цьому віці. І після того, як я не слухав її, я був відхилений, що я залишив її повністю без допомоги з онуками, і припинив спілкування.

Я маю багато кредитів прямо зараз. Вона подала за розлучення, але процес розлучення був затриманий, так як є дитина до року. Я намагаюся продати будинок, щоб купити один і жити для відпочинку, поки дитина йде в сад. Не можна їхати на роботу навіть за півдня. З'явився гастрит, з'явилася гіпертонія. З кожним днем я прокинувся мислення: чому я вирішив дати народження, не варто це зробити.

Що станеться до цієї жінки і її дитини? Ситуація виглядає без зайвих зусиль і, ймовірно, не поліпшується без допомоги і підтримки. Жінки не готові брати відповідальність. Вона передає дитину почуття провини для її незліченності, нестачі грошей і здоров'я.

Дитина росте стресУявіть, що обставини вплинуть на життя. Не всі повинні народжувати, особливо не всі. від 40 роківй

Ця історія пропонує, що не всі казки щасливі закінчення. Надії на долю, захищаючи своє майбутнє і життя вашої ненародженої дитини, нездатний, сказати принаймні. У дитини ніколи не вирішить сімейні проблеми. Ви повинні зібрати себе разом і рухатися далі!

45 років Це вік свідомого прийняття рішень. Якщо жінка вирішує дати народження, вона породжує в першу чергу для себе. І повністю підготовлений для майбутніх труднощів. У випадку, якщо у вас є гроші, то якщо ви не захочете. Займає багато волі, щоб протистояти депрованню, підтримувати загальне почуття і підняти дитину в любові. Незадоволеність - страшна річ, дуже важко виправити.

Як ви, шановні читачі, відчуєте про це? вагітність Чи існують будь-які жінки, які народилися безпечно у дорослому віці? Розкажіть свою історію в коментарях.