Як прикрасити будинок склянками і оболонками

Я люблю квіти дуже багато, і недавно я був щасливий бути на квітковому шоу. Це щось дивовижне і чудово! Я був найбільш вражений композиціями в склі, а саме, Скляназ додаванням оболонок внизу.

Узгоджуючи будинок, я відштовхую пилку старої бортової дошки, вивів 5 склянок, потім виходив в сад для квітів, а в той же час використовували всі морепродукти, які я збираю на курорті. За годину мій номер не був визнаний! І чоловік після роботи сказав, що будинок так затишний і хороший, що я не хочу залишити.

р.

Красиві окуляри сьогодні редакція "Сайт" розповість Як прикрасити будинок склянкамиШелли і квіти. Дивовижна красуня!

1. Ефективно виглядатимуть низькі композиції з зеленню. Крім того, квіти в склі можна покласти разом з грунтом і періодично поливати, цей декор прослужить довше звичайного букета.

2. Прийміть окуляри на тонких ніжках! Відчувається як курорт будинку.

3. Щоб зробити «сі в склянці» в красивому скляному склі з піском, дрібними гальками і оболонками, потім вставте фото з моря або картинку, яку вам сподобався. І оригінально. декор Або квартири готові!

4. З таким декором Вам гарантовано романтичний настрій!

5. Поставте в звичайну скляну вазу або високу склянку три квіти з стеблами різної довжини, кладуть гальки або декоративні камені на дні для краси і стійкості і залийте якусь воду. І воля, такі незвичайні квіткові композиції стануть справжньою прикрасою святкового столу. 393558

6. Можна покласти квіти в вафельний конус. Яка ваша ідея?

7. Після відпустки на морі в будинку з'явилась багато пустих окулярів, і ви не знаєте, що робити з ними? Не кинути їх, тому що шкаралупи чудові. МистецтвоА вироби з морських шкарпеток прикрасить найвишуканіший інтер'єр і додасть їй невеликий відтінок таємничості.

8. І можна додати свічки до оболонок і кольорів, тому композиція буде виглядати ще більш затишно!

9. Кілька красивих ідей.

10. Поверніть склянку поверху, поставте квітка посередині, свічку на ногу. Такий декор неодмінно привабить погляди всіх, хто буде в цьому приміщенні.

Також я пропоную вам дізнатися, як перетворити скло в квітку за допомогою простого живопису, адже його ніжка так схожа на стебло, і чаша схожа на бутон! І допомогли мені в цьому: акрилове і вітражне скло. 11 Чудові Скляні Ідеї для весілля, День народження і просто для натхнення

І ви також можете познайомитися з докладним майстер-класом, з яким можна це зробити. його «сі в склі»й

про:blank

Тепер, коли все зелене і багато квітів зовні вікна, я дійсно хочу перенести шматочок до дому. Обов'язково спробуйте зробити невеликі різні зелені композиції і розподілити їх по квартирі. І не забудьте про морські шкаралупи, адже це стане нагадуванням про ваше прекрасне свято морем!

Це дуже простий і недорогий спосіб додати. літнійПісля всього листя, гілочки і квіти можна знайти на вулиці, а замість ваза використовують окуляри і окуляри, набори яких іноді пиляють в наших шафах.

Поділіться цими ідеями з друзями на соцмережах, тому що натхнення є настільки цікавими!