Як отримати разом з близькими

Сімейні психологи вважають, що дорослі діти і старші батьки повинні жити окремо. Однак життя робить свої корективи, а іноді люди повинні жити під однаковим дахом хоча б на той час, незважаючи на напружені стосунки між деякими членами сім'ї.

І сьогодні видання. "Сайт" Він розповість історію одного з наших абонентів, які відчували те, що він хотів би жити під тим самим дахом з незнайомцями, які Вашої сім'ї лише документами.

Материнство і дочка "Ми живемо з чоловіком більше 5 років." У перший рік я мав в оренду будинок. Тоді син народився, пізніше чоловік почав мати проблеми на роботі. Компанія має нові власники, зарплати падають. Чоловік вирішив піти на роботу в столиці, де його друзі вже оселилися, і я перевозився на маму з дитиною. Я можу допомогти батькам.

«Все було нормально. На роботі, і я дівочаю дитину. В той час як дитина була спати, вона зуміла очистити будинок, мити речі, готувати вечерю. І тоді вони почали вирізати зуби, і довелося забути про мир. Навіть коли мій син закохався вдень, я впав за одну годину.

Зрозуміло, що у мене немає часу або міцності, щоб підготуватися до всієї родини. І навіть сестра чоловіка почала відвідувати з дитиною (гарден поруч з нею) У мене можна зробити з бутербродом, а потім доведеться варити повноцінний обід, півдня на плиті, щоб стояти.

«Одній день мій мама-в-одному прийшов з роботи, а кухня не очищалася, посуд не змивається, пральня лежала в ванну. Я не маю часу, щоб зробити все, тому що я просто впав ноги. Галина Львівська оголена мене прямо з дверцят, кажучи, що моя коханка була поганою. Так само всі мали дітей, і сьогодні молоді дівчата навіть з пральними машинами, мікрохвильовими та пилососами не здатні відновити порядок в будинку.

І ось, що дитина має температуру 39, що прийшов лікар. Виявляється, що у кожного є однакові зуби, і я - жінка, яка сидить навколо шиї старих людей, і навіть не хоче нічого робити. Я втратив свої нерви вперше, і я відповів, що якщо у мене немає часу на щось, це було тільки тому, що дитина не дозволяла їй, і я не найнята домовласника.

Не дозволяючи мені закінчити, мій мати-в-право зробив прохід своїми руками, що зробив мене запаморочення. З дитиною в руках я згорнувся на дивані.

Я даю вам протерти ноги. Я хотів, щоб люди, які не були чужими, щоб мати можливість розслабитися після роботи, і не стоять на плиті. І це те, що це зроблено. й

«Одній ранок я вписав свої речі, взяв мій син і пішов до с. моєї матері. Так, потрібна вода в колодязі, а піч на дровах. Але я відчував себе краще, ніж коли-небудь. Ні щітка, дитина в свіжому повітрі. Вперше в довгий час я змогла спати.

На мене прийшов місяць і половина пізніше мій чоловік. Він сказав, що він знав, що мав таку матір. Я подарував ультиматум: чи ми живемо від батьків, або розлучення. Він пообіцяв, що заробив більше грошей на Новий рік, і ми обов'язково купуємо власний будинок. У той же час він попросив мене повернутися до матері.

Я вірив і повернувся в будинок Галини Львівни. Тепер вона знайшла несправність зі мною практично щодня: тепер я ходжу десь, то спілкуюсь з кимось, то дитина погано одягнена, то я купив додатково. Але я спробував не звертати увагу і зануритися в пошук житла. Вона знайшла недорогий, але затишний будинок за рахунок, дав їй депозит і почав чекати свого чоловіка.

Він прибув пару днів до Нового року, але не продемонстрував інтерес до купівлі будинку. Сьогодні він має кав’ярню з дитинства друзів, завтра лазня з екс- колегами, потім щось інше. Я готовий переїхати в новий будинок, і він п'яний, хоча він не був в ньому. У нас була боротьба.

8326679

«Життя і сім'я святкують Новий рік в новому заміському будинку, який його батьки купили влітку. Не знаю. Я не мав ідеї, що всі наші гроші збиралися до цього батьківського майна. Я провів новорічні свята. Або ж, з сином в оренду квартиру.

Я не знаю, що ніхто не чекав. Здавалося б, чоловік вирішив жити з батьками, не з мене, тому думки про розлучення все частіше приходять до розуму. Але як боляче залишити чоловіка, який ви любите і хто запевняє вас про взаємність. Як буде дитина без батька?

Мій чоловік каже, що будинок належить мені занадто, і я можу переїхати там в будь-який час, навіть залишити ключі. Навесні мій малюк і я приїхав на вихідні, і ключі не підходять. Виявилося, що після чергової поїздки дружини працювати, його батьки змінили замки. І як ви відчуваєте себе як законна дружина і не тільки дешева господиня? ?

Дійсно, мама Можливість. Але наша героїня повинна бути неприпустимою для того, щоб вона була оброблена таким невідповідним способом. Після того, як дитина не повинна бути слабкою, через яку вона переносить будь-які образи, щоб створити зовнішній вигляд сім'ї, але сила і мотивація бути самодостатньою жінкою, яка заслуговує на повагу.

Отже, фінальна частина не повинна лякати, тому що якщо все погано зараз, то де надії приходять з того, що воно стане добре пізніше? Дитина не бачить батька, бо він постійно подорожує. Чому б не почати нове життя?