Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чому ви не повинні торгувати

Можливо, кожен раз мав запозичати гроші від близьких або діяти як «безперервний кредитор». Побачити нормально. Однак не кожен може вимагати його. боргОсобливо родичі або друзі.

І сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як вирішити проблему максимально делікатно, щоб хороші стосунки не руйнували, і отримати гроші назад.

Повернення грошей: Я можу назвати хорошим другом. Я часто підійшов друзі, в тому числі для фінансової допомоги. І я допоможу, іноді до свого Про рік тому я дізнався, що немає. І я дізнався.

Але проблема полягає в тому, що деякі друзі все ще не завадили мені гроші і не здавалося б, поспішайте платити мені назад. Як поспішати їх або нагадувати їм тактовно? Здається, що мені не потрібно багато, але якщо ви збираєте всі борги, ви отримаєте більше 30 тис., і це вже помітно. Ви можете провести на канікулах, наприклад, говорить 27-річний Христина.

Посольство в такій ситуації поширенемісце, але її слід усунути. Просто усвідомлюйте, що це гроші, запозичивши яку ви колись допомогли людині. Вони повернеться до нього з вдячністю.

Ще одна людина може забути про боргу. Нагадувати про це. Але якщо ви боїтеся, що ви не зможете точно і делікатно передати вашу ідею через текстові повідомлення або по телефону, то влаштуйте персональну зустріч, і будьте впевнені, що 1 до 1, щоб не розім'яти боржника при наявності сторонніх осіб.

Ми не будемо зайвим, аранжуючи таку зустріч, щоб нагадати співрозмовника про те, що ви хочете поговорити з ним: "Чи ми зустрічаємо деякий день, щоб обговорити кошти, які я пропоную вам пару місяців тому?"

Зрозуміло, в деяких випадках людина може сприймати фінансову допомогу в подарунок. Тому необхідно повідомити боржника про реальний стан справ, наприклад: Пам'ятаю, я пропоную вам гроші минулого місяця. Я сподіваюсь, що ви отримали від 5 років, коли я повинен платити свою оренду.

Так само трапляються, що нагадки не змусять боржника, щоб або розпочати виплату боргів або навіть апологізації на тривалий час. У цьому випадку слід діяти більш безпосередньо і чітко.

«Ви знаєте, коли ви можете отримати гроші назад? досить прямо, але в той же час ніжно. І спробувати отримати конкретну відповідь, щоб дізнатися точний Виплатай Немовля, звичайно, ви вирішили повернути і жертвувати гроші, щоб зберегти відносини.

Якщо відповідь - це вагові пояснення про «пару місяців», то варто відштовхувати боржника, щоб надати більш конкретну відповідь. «Я здогадую, що це три місяці, і не день пізніше, прямо? й

Пам'ятайте, що чим довше борг залишається недійсним, тим важче буде платити його назад. І якщо з невеликими розмірами це дійсно простіше, так як вони кажуть, щоб хвиляти свою руку, то з великим боргом потрібно вимагати більше відповідальності від боржника.

Як часто ви не змогли повернути гроші?