30
Інструкція по виготовленню торта з тонких шоколадних млинців
Ми маємо млинці та млинці, а у Франції ми маємо креветки. Я зустрілася з чоловіком. Прогулянка по вулицях Монмартра на день відпочинку, яку я провів на екскурсіях у старій Європі, я полюблю в одну з місцевих кафе за смаком смачні французькі десерти.
Я замовив eclairs і дивовижний шоколадний crepe торт. млинціЗ дивно ніжним кремом, за смаком чогось нагадує завар. І як я залишаю кафе, харизматичний французьким, званий до мене і сказав: «Мадемоселл, ви хотіли б поділитися з вами рецептом цього десерту? й
І так починав наше знайомство з Патриком. Дівчина з торта Монмартр (Чому мої друзі підписали цей рецепт у своїх блокнотах) Приготуйте на будь-який ювілей весілля. А просто на вихідні, коли на кухні є час і бажання «необхідно».
р.
Домашні млинці торт сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. Кріпленняй Французька делікатеса, яка буквально розтоплює у роті!
Тест інгредієнти
Вершкові інгредієнти
р.
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити незвичайний торт з млинцями з полуницею. Точно ароматна троянда, будь ласка, не тільки оригінальна презентація, але і приголомшливий смак. Напишіть нам!
Тонкі застібки тіста, змащують щедрим шаром заварених фруктів, подарують справжній літній настрій!
Спробуйте цей рецепт і ви побачите, як легко його створити. десерти на кухні. І з доступних інгредієнтів, які можна легко знайти в холодильнику.
Я замовив eclairs і дивовижний шоколадний crepe торт. млинціЗ дивно ніжним кремом, за смаком чогось нагадує завар. І як я залишаю кафе, харизматичний французьким, званий до мене і сказав: «Мадемоселл, ви хотіли б поділитися з вами рецептом цього десерту? й
І так починав наше знайомство з Патриком. Дівчина з торта Монмартр (Чому мої друзі підписали цей рецепт у своїх блокнотах) Приготуйте на будь-який ювілей весілля. А просто на вихідні, коли на кухні є час і бажання «необхідно».
р.
Домашні млинці торт сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. Кріпленняй Французька делікатеса, яка буквально розтоплює у роті!
Тест інгредієнти
- 3 ст.л. молока
- 4 яйця
- 4 ст. какао
- 3 ст. цукру
- 60г вершкове масло
- 1 ч.л. розпушувача
- 210г борошна
Вершкові інгредієнти
- 500 мл молока
- 3 жовтки
- 40г кукурудзяний крохмаль
- 150г цукру
- 50г вершкове масло
- 200 м крем (33% жиру)
р.
Підготовка
- У зручному контейнері з'єднують яйця з цукром. Добре збийте міксером, додайте молоко, зберігайте збивання.
- Окремо змішати борошно, какао і розпушувач. Вводити формулу і перемішати. р.
- Змастити нагріту сковороду невеликим маслом і почати випікати млинці. 3 хвилини з одного боку і 1 хвилину на інший буде досить. Візьміть невеликий тест, млинці повинні бути тонкими. р.
- Щоб приготувати вершки варити молоко, окремо збити жовтки, цукор і крохмаль. Повільно залити гарячим молоком в масу, постійно помішуючи.
- Принесіть його до кипіння, зніміть вогонь і охолодіть його. Додайте вершкове масло і збийте його. 47393
- Окремо збийте вершки, а потім перемішайте з кремом.
- Поставте торт в холодильник на 2 години. Декорувати торт з сезонними ягодами за смаком.
- Це, торти Шоколадні креветки готові. Бон привіт!
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити незвичайний торт з млинцями з полуницею. Точно ароматна троянда, будь ласка, не тільки оригінальна презентація, але і приголомшливий смак. Напишіть нам!
Тонкі застібки тіста, змащують щедрим шаром заварених фруктів, подарують справжній літній настрій!
Спробуйте цей рецепт і ви побачите, як легко його створити. десерти на кухні. І з доступних інгредієнтів, які можна легко знайти в холодильнику.