Підбір елегантних зображень від Lynne Dell

Є жінки, які не повертають язика, щоб викликати бабуся або стара жінка (хоча особисто я не маю нічого поганого слово «бабуся». Вік, безумовно, є державою розуму і можливістю бачити світ барвистим, веселим і не забувати дивуватися, незалежно від того, який досвід ви зносите за плечима.

Я дізнався про американський шоу. модницяй Шукаю цю красиву леді, я зрозумів, що я хотів би бути, коли я ретире.

Lynn Dell є дійсно винятковою жінкою. Приклад для багатьох, хто поросла в сірості, але життя проходить. Вона вірила, що стиль створений фантазією і смаком, не грошима і розкішю.

Компанія «Лонце» - це легендарна модиста Нью-Йорка, яка володіє власним телевізійним шоу про моду і стиль, власник магазину одягу від Broadway Boutique, де чарівність панує і де будь-яка жінка відчуває себе добре. Лінн допоміг за 40 років. плаття Для клієнтів будь-якого віку, розміру та бюджету.

Ви просто повинні бути креативними, використовувати свою уяву та... З точки зору цікавих тканин, кольорів і аксесуарів, Лінн - справжній гуру. Вона зуміла створити дуже гармонійні образи - екстравагантний і елегантний одночасно.

Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу знати про 10. правила краси для дорослих від Lynn Dell, а також побачити її стильні зображення.

1. Не про те, що ви зносите, це про те, як ви змішуєте речі разом. 7 800 р.

2. Наше життя є театром, тому одягаються в ньому кожен день!

3. Коли ви одягаєте в моді, ви скажете, "Я теж." За власним стилем ви скажете, «Тільки мені».

4. The Beautiful Lynn - сказав він, Завжди посміхатися при зустрічі. Ви не будете мати другого шансу зробити перше враження.

5. Одягніть себе першим. Коли ви щасливі, світові зміни для кращого. Р

6. Найголовніше - аксесуари. Ви можете носити те ж саме плаття, як вам подобається, змінити ювелірні вироби, ремені та шарфи.

7. Переваги і приховувати недоліки.

8. Ваше ставлення визначає все!

9. При прогулянці в кімнаті зносу шапки, приміщення стає вашим.

10. Я люблю сильні люди і сильні кольори. Будь-який колір хороший, якщо він досить насичений. 49512462

Редакційна колегія Я також рекомендую вам дізнатися про Gunther Crabbenheft. Цей стильний дід показав модні молодят, як одягатися! Людина працює як вар, але стала відомою завдяки відмінному почуття стилю. Багато сучасних hipsters можна обов'язково взяти пару уроків стилю від нього!

У 2015 році Лінн переїжджає в інший світ. Ця красива леді була життєрадісна, незважаючи на будь-які труднощі, чи є особиста або відповідальна. Завжди на вершині, з посміханням на обличчі, з гордістю розуміючи голову, завжди красиво, модно, стильно, вона може бути знайдена на модних вечірках, показах мод, різних виставках, словом, де життя було кип'ятіння.

Якщо ви хочете бути красивими, стильний і чарівний Яка кількість паспортів, це правила для вас. Що ви думаєте про цей красивий жіночий одяг?

Особисто я бачив красиву льон деллЯ був натхненний, щоб створити власний стиль і вирішив переосмислити свій гардероб і як я хотів виглядати щодня.