Як навчитися зберігати томати

Коли вона стає лази, щоб зробити господарські хори, я пам'ятаю лінії від моєї улюбленої дитячої вірші: "Донечко літа червона санга; я не встиг поглянути назад, як взимку рулони в очах ..." - навіть як дитина він сильно вражав мене. Я завжди знав, що ви повинні покладатися на власні сили і працювати важко жити в задоволення. Це стосується всього, особливо побутових хорів.

Для того, щоб не залишатися на зв'язку з чим, як основний характер крилова, на початку серпня я ретельно збираюсь збереження.

Якщо ви ще не підготували поставки на зиму, отримайте роботу! Редакція "Сайт" Я вже приготував тебе. рецептий Я впевнений, що за смаком фрукти ваших зусиль ви будете любити помідори ще більше і використовувати цей рецепт більше, ніж раз.

Як консервувати томатні інгредієнти
  • 1кг томати
  • 100г часник
  • 1 л води
  • 2 ст. л.
  • 4 ст. цукру
  • 100мл 9% оцет

Підготовка
  1. Промийте кришки ретельно і стерилізуйте їх.

2. Потім промиваємо помідори. 18

3. Очистити часник і натерти його на дрібній тертці. р.

4. Поставте томати в підготовлені банки і залийте їх окропом, потім покрийте кришкою і залиште настоятися 15 хвилин.

5. Залити воду в сковороду і залити сіллю цукром.

6. Помістіть каструлю на вогонь і доведіть його вміст до кипіння, додавши оцет в кінці.

7. Покласти 2 ст.л. тертого часнику в кожній банці і залити помідори маринадом.

8. Залишилося тільки розкачати банки і загортати до повного охолодження.

Смачні консервовані томати Довгий був традиційним снеком. Є багато рецептів приготування, але як оригінальні, так і прості, як це, вдень з вогнем не знайдеться!