Інструкція з приготування яблучного пирога на сирну подушку

Дуже скоро ми відсвяткуватимемо Apple Savior. Що року для цього свята я запікаю торти з яблуками, але цього року я вирішив варити. млинці, які знайшли на кулінарному каналі красива Ольга Матвій.

І так, що цей рецепт не пустив мене - минула ніч запікав торт на спробу, і приємно здивував, як за своїм відмінним смаком і простотою приготування. Тісто ніжний, легко змішаний і тримає форму, не потрібно розмішати. Не кажучи вже про апетитну кришку в поєднанні з начинкою кисло-солодких яблук і сирів - дивовижна пишність!

р.

Пиріг з сиром і яблуками Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці Ольга Матвей рецепт. Запах свіжої випічки буквально приваблює до кухні!

р.

Тест інгредієнти
  • 200г борошна
  • 100г вершкове масло
  • 1 жовток
  • 50г сметана
  • 2 ст. цукру
  • 0,5 ч.л. розпушувача

Наповнення інгредієнтів
  • 300г сир
  • 1 жовток
  • 4-5 яблук
  • 7 ст. цукру
  • 2 білки
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 2g ванільний

Підготовка
  1. Масло (можна замінити маргарином) в водяній бані. У зручному контейнері змішайте розтоплену олію, жовток, сметану будь-якого жиру. Подивитись його добре.

2. Запитайте борошно з розпушувачем, додайте до тесту. ретельно перемішати. Не перемішайте тісто!

3. Форма для випічки (У мене діаметр 28 сантиметрів) змащують рослинною олією, а потім викладають і розподіляють тісто.

4. Для начинки в глибокій мисці змішайте 3 столові ложки цукру, сиру сиру, жовтка, ваніль. Ударуйте його блендером. Покладіть начинку зверху тіста і виправте її добре. р.

5. Промийте яблука, очистіть їх, видаліть серцевину і наріжте на тонкі скибочки. Помістіть яблуні скибочки щільно зверху нарізану начинку. Будь ласка, зверніть увагу, що солодкі та кислі яблука найкраще для цього торта!

6. Випікайте торт на 180 градусів за 20-25 хвилин.

7. Поки тістечка запечена, зробіть безладно. Для замші змішайте холодні білки з 4 ст.л. цукру і лимонного соку. Кріплення його на товсту піну.

8. Застосувати повітряну масу білків на торті, а потім відправити торт в духовку ще 8-10 хвилин.

9. Саме це, яблуняний сир. панчохи готовий. Бон привіт! 90066 р.

Також я пропоную вам дізнатися, як зробити джем з яблук. Ви можете приготувати його з будь-яких, навіть маленьких і зіпсованих яблук, але виявляється, щоб бути прозорими, ароматними і неприпустимо смачними!

До речі, цей торт можна приготувати з будь-яких ягід або фруктів. Він готує швидко і ніколи не занурився. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

А у вас є улюблений рецепт. пердят? Поділіться рецептом з нами.