19
Інструкція з приготування яблучного пирога на сирну подушку
Дуже скоро ми відсвяткуватимемо Apple Savior. Що року для цього свята я запікаю торти з яблуками, але цього року я вирішив варити. млинці, які знайшли на кулінарному каналі красива Ольга Матвій.
І так, що цей рецепт не пустив мене - минула ніч запікав торт на спробу, і приємно здивував, як за своїм відмінним смаком і простотою приготування. Тісто ніжний, легко змішаний і тримає форму, не потрібно розмішати. Не кажучи вже про апетитну кришку в поєднанні з начинкою кисло-солодких яблук і сирів - дивовижна пишність!
р.
Пиріг з сиром і яблуками Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці Ольга Матвей рецепт. Запах свіжої випічки буквально приваблює до кухні!
р.
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити джем з яблук. Ви можете приготувати його з будь-яких, навіть маленьких і зіпсованих яблук, але виявляється, щоб бути прозорими, ароматними і неприпустимо смачними!
До речі, цей торт можна приготувати з будь-яких ягід або фруктів. Він готує швидко і ніколи не занурився. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
А у вас є улюблений рецепт. пердят? Поділіться рецептом з нами.
І так, що цей рецепт не пустив мене - минула ніч запікав торт на спробу, і приємно здивував, як за своїм відмінним смаком і простотою приготування. Тісто ніжний, легко змішаний і тримає форму, не потрібно розмішати. Не кажучи вже про апетитну кришку в поєднанні з начинкою кисло-солодких яблук і сирів - дивовижна пишність!
р.
Пиріг з сиром і яблуками Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці Ольга Матвей рецепт. Запах свіжої випічки буквально приваблює до кухні!
р.
Тест інгредієнти
- 200г борошна
- 100г вершкове масло
- 1 жовток
- 50г сметана
- 2 ст. цукру
- 0,5 ч.л. розпушувача
Наповнення інгредієнтів
- 300г сир
- 1 жовток
- 4-5 яблук
- 7 ст. цукру
- 2 білки
- 1 ч.л. лимонного соку
- 2g ванільний
Підготовка
- Масло (можна замінити маргарином) в водяній бані. У зручному контейнері змішайте розтоплену олію, жовток, сметану будь-якого жиру. Подивитись його добре.
- Запитайте борошно з розпушувачем, додайте до тесту. ретельно перемішати. Не перемішайте тісто!
- Форма для випічки (У мене діаметр 28 сантиметрів) змащують рослинною олією, а потім викладають і розподіляють тісто.
- Для начинки в глибокій мисці змішайте 3 столові ложки цукру, сиру сиру, жовтка, ваніль. Ударуйте його блендером. Покладіть начинку зверху тіста і виправте її добре. р.
- Промийте яблука, очистіть їх, видаліть серцевину і наріжте на тонкі скибочки. Помістіть яблуні скибочки щільно зверху нарізану начинку. Будь ласка, зверніть увагу, що солодкі та кислі яблука найкраще для цього торта!
- Випікайте торт на 180 градусів за 20-25 хвилин.
- Поки тістечка запечена, зробіть безладно. Для замші змішайте холодні білки з 4 ст.л. цукру і лимонного соку. Кріплення його на товсту піну.
- Застосувати повітряну масу білків на торті, а потім відправити торт в духовку ще 8-10 хвилин.
- Саме це, яблуняний сир. панчохи готовий. Бон привіт! 90066 р.
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити джем з яблук. Ви можете приготувати його з будь-яких, навіть маленьких і зіпсованих яблук, але виявляється, щоб бути прозорими, ароматними і неприпустимо смачними!
До речі, цей торт можна приготувати з будь-яких ягід або фруктів. Він готує швидко і ніколи не занурився. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
А у вас є улюблений рецепт. пердят? Поділіться рецептом з нами.