Як досягти розуміння з матір'ю

Взаємовідносини між матір'ю та дочкою-в-правом ніколи не було легко. По-перше, є дві жінки – мати і дружина, які люблять одного чоловіка. Вони змагаються трохи за свою увагу.

Іноді вона йде в крайні. Як і, наприклад, Марія, яка не могла зрозуміти сімейну ситуацію і перетворилася на психолог.

Р

ДепозитФотогалерея

Моя мама ніколи не захотіла душу в сина. Вона навіть сказав, що вона любила його більше, ніж її дочка. У нас є хороші стосунки. Але все змінилося, коли ми переїхали на різні частини Москви. Вона колись розповіла чоловіка в спеку, що ми не маємо справжньої сім'ї, так як у нас немає дітей. Я був дуже відхилений і сердився, тому що ми були неприємні зцілення.

ДепозитФотогалерея

Після цієї історії, мама-в-права почала з'являтися: вона перестала харчуватися, вона втратила вагу з великою швидкістю. Вона скаржалася і скаржалась про зниклого сина. Вона була закарана на батько-в-право, що вона не сприймається. Тепер вона має новий тур гістерики, прогулянку по церквах. «Я хочу бачити тебе щодня». Може бути, тому що мій чоловік не знає його на мій бік. Її мати-в-право почав лежати, привернути увагу і маніпулювати нею ще більше. й

ДепозитФотогалерея

«Я розумію, що це проблема у відносинах. Але це важко побачити, як мій чоловік проходить через це. Він недавно сказав, що він не хоче дзвонити або приїхати до них — втомився від усього цього. Але не можна кинути. Вона з її розуму, якби вона не робив нічого собі. Я перетягував в цю боротьбу. Вона сказала, що вона любить і пропускає мене занадто. Але я зламав всі стосунки і зважився собі за протоколом привітання на святах. Як боротися з цим? ?

ДепозитФотогалерея

Як побудувати відносини з матір'ю
  1. У цій ситуації мати-в-завдяки має погані стосунки з батьком, тобто з чоловіком. Для неї син швидше за все, може виступати чоловіком. Не вірно. Але присутні психологічні переїзди. Ми повинні працювати з терапевтом. І особисте життя. Жінка, яка щасливо одружена не побажає поганого сімейного життя на дорослій дитині.

471233р.

ДепозитФотогалерея
  2. Суферування і захворювання є проявами втрати. Це підсвідома спроба повернути те, що було. Так дітлах: хворі, вони придбають увагу батьків. У цьому випадку жінка намагається отримати свою увагу сина. Щоб змінити її фокус від сина до самої хвороби. Це, намагатися вилікувати його з таблетки, лікарі, лікарні, свіжі фрукти, практична допомога, але не з особистою цілодобовою присутністю і пальмою на лобі. Після чого мама-в-права зупиниться за допомогою захворювання як способу досягнення мети.

ДепозитФотогалерея
  3. Звичайно, не варто зупинятися на зв'язку. Не буде права. Але потрібно бути структурованим і своєчасним. Зменшити кількість часу, витрачених разом, поступово, не зникаючи відразу.

ДепозитФотогалерея

4. Створення правил та традицій. Наприклад, ви погоджуєтесь зустрітися з неділями і зателефонувати щодня. Так ніхто не зможе вимагати зайвого, залишиться без претензій і без зайвих зусиль. р.

ДепозитФотогалерея

Ось деякі загальні принципи, щоб допомогти чоловікові і дружині встановити або підтримувати відносини з батьками.

1. Жити окремо. Кожен будинок повинен мати одного власника і одну господиню. Це допоможе уникнути принаймні внутрішніх порушень. І дочка-в-право потребує фіксації. мамай
  2. Якщо у вас є діти, підніміть їх самостійно. Але давайте їм час провести з онуками. Розмова про цю ситуацію відразу після появи дітей.
  3. Не конфліктуйте. Боротьба не призведе до нічого. Не можна переконувати когось з будь-якого віку. Агресія може пошкодити його. Розмова, але не в високих тонах або на спірних темах. Любов і повага.