Чому одягають літні сукні в осені

Що таке осінь? Знаменита пісня стверджує, що осінь - небо, що відбивається на публіці. Для деяких осені - час холодного і гарячого чаю. Для художників, це час для натхнення і палітра кольорів листя. Для романтичних, осінньої - прогулянка по іржі доріжки парків. І для справжніх модниць, осінь - час. Кошик і пошук нового стилю.

Цього року зіркові стилісти говорять з впевненістю: «По святкуванні осені варто вибрати наряди бого!» Бог є романтики, жіночність, зручність, творчість, універсальність і це дуже почуття свободи.

Цей стиль щороку збільшує армію своїх шанувальників. Одяг Boho підходить для спеціальних дат і для кожного дня. Можна носити як тонкі дівчата модельного зовнішнього вигляду, так і пишні жінки красивого віку. Неважливо, як старий ви, скільки ви важить і який колір волосся, вибрати боо в падінні 2019 і ви точно не втратите!

Сьогодні видання. "Сайт" Зберегти бо за холодний період 2019 року. Це універсальні сукні та тіні комбінації для жінок, які хочуть бути на короткій нозі з модою!

Стиль Boho в одязі-2019
  1. Що таке значення такого багатогранного поняття як Бого? Важко описати його двома словами, бо бо є сумішшю багатьох напрямків, кожен раз в індивідуальній пропорції. Одяг бохо Це етнічність, гипсійна свобода, ніжна романтика, навіть міжрасові з хіппі естетикою, грун, міліція і готика.

2. Налагодження бо Восени звертайте увагу на аксесуари. Поєднання шапки з осінньими нарядами досить просто. Підходить як штани, так і суконь або довгі спідниці. В якості верхнього одягу виберіть траншею або стильну куртку. Головне правило полягає в тому, що він не повинен бути формальним зображенням, перевантажений занадто багато аксесуарів і ювелірних виробів.

3. Бог підходить для всіх вікових та різних фігур!

4. Шапка точно аксесуар, що робить образ особливим. При виборі осінньої шапки зверніть увагу на ширину полів, вони не повинні перевищувати ширину плечей, інакше ви будете виглядати як грибок. 555 грн.

5. Осінь бохо Пропонуються варіанти будь-якого смаку. Класичне пальто кашеміра чудово виглядати з довгим в'язаним шарфом, обмотаним навколо шиї кілька разів. Ті, хто не любить обмежувати свої рухи, можуть вибрати пончо. Цей тип одягу бохо для осені відмінно захищає від холоду і не обмежує рух.

6. Я хочу те ж саме наряд!

7. Відчуття свободи, комфорту і легкості - ось чому я люблю бохо.

8. І ловити це життя рубати: візьміть свою улюблену літню сукню, покласти на футболку, кардиган або тан, і voila - стильний осінній boho образ готовий!

9. Якщо говорити про осінній одяг, то невід'ємною частиною гардеробу модниць повинен бути светри, туніки і светри. Але не тільки светр, але обов'язково комфортний, не колючий, такий, зношуючи який є почуттям дому і миру.

10. Ще один цікавий варіант! 8655604, Україна

11. Щоб створити такий еклектичний ще гармонійний мікс вимагає невеликого досвіду або бажання кетена показати свою індивідуальність. 197898

12. Стиль досить багатогранний. Не існує чітких ліній або простих форм. Пріоритет – об’єм силуету. Цей ефект можна досягти за принципом багатошарового одягу. В основному плаття бохо має флаєрований крій, літаючий силует.

13. Легка холодна оснащення не є приводом, щоб стрибати в джинси прямо зараз! Ви можете приховати ноги від вітру під товстою вовною або різнобарвним шаром спідниці. Або, переглянувши шафу для присутності одягу в стилі бохо, оберіть свою улюблену сукню від потоку легкої тканини, підкреслюючи її повітряність щільними колготкими або розетками в поєднанні з важким взуттям.

Також я пропоную познайомитися з вибором найбільш елегантних образів в стилі бохо для жирних жінок. А також з'ясуйте, що ця загадкова леді Богу і як її самовираження залежить від сукні.

Стиль Boho - це комфортний і комфортний. Вони не тільки створюють затишне зображення, але і бути таким в собі. Не забудьте купити пару або три з цих речей, або краще порошувати себе і ви будете любити їх в вуха!

Який стиль. зрілі Ви віддаєте перевагу? Покажіть мені в коментарях, я буду дуже цікавим.