Прогноз зміни за вересень 2019 від Angela Pearl

Літо пройшов! Але не хвилюватися, це тепле і затишне вересня. Астрологісти кажуть, що цей місяць буде набагато спокійніше і більш гармонійно в усіх аспектах, ніж попередні два місяці літа.

У першому місяці осені доля може пред'явити представників багато знаків зодіаку приємні сюрпризи, пов'язані з бізнесом і фінансовою сферою діяльності, добре, хтось нарешті знайде свою любов.

Астрологер і таролог з 20-річним досвідом, Анжела Перлина.Зодіаку відкриють вели майбутнього. Ця красива жінка здатна подарувати навіть найприємніші речі в позитивному вигляді і дає поради про те, як краще робити в певній ситуації. У своїх клієнтів багато успішних людей з різних країн.

Прогноз за вересень місяця Сьогодні редакція "Сайт" Приготовлений Прогноз за вересень-2019 Для всіх знаків зодіаку від Angela Pearl. Все про любов, фінанси, здоров'я та кар'єру!

1. Овен.
    Багато ситуацій у вересні відобразить те, що відбувається всередині вас. Дивись уважно і слухайте те, що говорять люди – від своїх ротів можна почути рішення до питання, що вже давно занурить вас. Середина Осінь 2019 Ідеально підходить для романтичних знайомств, як перед шармом і шармом Aries, ніхто не може протистояти. Лео Аріс може скручувати офіційну романтику навіть з тим, кому вони тільки мріяли в сні. Пристрасть буде, проте, короткі, але бурі і незабутні.

про:blank

2. Таурус
    Перша половина місяця подбає про дітей. Шкільні збори, батьківські зустрічі, зарахування дітей у нових колах. Ті, хто не має дітей, можуть захоче їх. Також у вересні Таврус очікує на долювальну зустріч. У вересні 2019 року Таурус не помітить великих змін у професійному житті. Це досить спокійний і продуктивний етап, під час якого ніхто не завадить вам зміцнити позицію на роботі. Займаючись нормальним працевлаштуванням не варто відхиляти варіант переміщення в інше місто, регіон або іноземну країну. Не боятися змін, вони принесуть позитивні результати.

3. Близнюки.
    Гвіні астрологи радять розслабитися і піти на відпочинок - ви можете з родиною, або ви можете і самостійно. Також місяць хороший для прикраси вашого будинку, ремонту або купівлі речей, які зроблять ваше життя більш красивими і простіше. Не варто найняти дизайнера інтер'єру - довірте свій смак, інтуїція і сміливо починайте роботу! У вересні необхідно ретельно стежити за здоров'ям - виникає висока ймовірність ускладнень після холоду. Важливо займатися профілактикою недуг - відправлятися з бігом, відвідувати тренажерний зал і робити щоденні ранкові гімнастики.

4. Р
    Гороскоп прогнозує Рак активний, але стресовий період. Ви не можете зупинитися в досягненні цілей, інакше в майбутньому ви втратите все, що ви заробили. Якщо у вересні 2019 р. Рак планував відпустку, то можна сміливо писати заявку на виїзд. До речі, на поїздці краще вимкнути телефон, щоб повністю анотація від роботи та особистого клопотання. Друга половина місяця - це сприятливий період для купівлі майна або автомобіля. До речі, можливо, що ви будете різко змінити звички харчування. Збільшити інтерес до деяких практик фітнесу, буде бажання збільшити навантаження.

5. Леся
    Вересень обіцяє Лео хороший фінансовий приїзд. Насолоджуйтеся грошима на красивих речах і дівчинках, які принесуть вам задоволення і гарний настрій. Для Львова, вересень 2019 року буде періодом романтики та продовження відносин: вони чекають безліч сюрпризів інтимної природи та цікавих знайомих, тому вам не буде нудно. Не загрожує здоров'я Львова, крім втрати міцності: відпочинок і повне сон швидко повернуть енергію і бадьорість духу.

6. Вірго
    Покоївки повинні подбати про себе. До салону краси візьміть курс масажу або зареєструйте для купання або Пілатес. Будь-яка справа вигідна: чи це романтично або в плані бізнесу. У другій половині місяця можна очікувати відрядження або відпустку, яка принесе багато позитивних емоцій і гарного настрою. Здоров'я не вдається!

7. Лібра
    Перша половина місяця вигідна для переміщення, подорожування за кордон або збору документів. Деякі секрети можуть бути виявлені. Також можна побачити деякі з вульгару. Зберігайте свою сім'ю і не отримайте емоції! Упродовж місяця ваша увага та, можливо, фінансова допомога буде потрібна для родичів та друзів. Звичайно, ви завжди готові допомогти, просто вкажіть умови взаємодопомоги. Ви будете лікувати більше і поважати більше.

8. Корпіо
    У вересні Скорпіони повинні піти з тих, які вони мають «виїзд». З перших днів вересня будуть великі зміни в зонах шлюбу, партнерства та суспільних відносин. Ви оціните свою свободу і незалежність більше, ваше коло спілкування буде поповнена людьми нетрадиційних і передових поглядів. Добре, довгострокові відносини повинні бути протестовані для міцності. Ви повинні бути більш уважними для здоров'я. Не переїжджати і спати не менше 8 годин.

9. Сагітара
    Сагіттарій у вересні, ймовірно, буде дуже важко і при спілкуванні з іншими, і в бізнес-сфері, і з усіма, які пов'язані з повсякденною стороною життя. Ви, ймовірно, матимете бажання переповнювати. Ви можете бути обурені будь-яким, що має робити з рутинкою, дотриманням, замовленням. Залишайтеся спокійно і зробити те, що ви любите, все буде добре.

У другій половині місяця ви можете очікувати цікавої зустрічі, яка згодом може розвиватися в нові відносини. Також у вересні необхідно приділити всі зусилля для побудови кар’єри - це призведе до успіху.

10. Капріж
    У вересні 2019 року Capricorns рекомендується продумати перш за все про себе і своє здоров'я, а лише потім про їх ексорбітантні амбіції. Під час цього місяця представники даного знака підвищують ризик виснаження свого тіла з нестерпним професійним навантаженням. Спробуйте чергувати роботу з відпочинком і зробити те, що приносить задоволення. Це добре, щоб почати навчання, що ви відмовляєтеся від цього. Підпишіться на курси з викладання іноземної мови, перейдіть на йогу або візьміть уроки в ораторію. Ви зможете самі зателефонувати одержувачу! Фінансово, все буде стабільним.

11. Акваріус
    У вересні 2019 року можуть бути основні зміни в галузі почуттів, що народжуються під сузір’ям Aquarius. Хтось перебуде довгострокові відносини, цитуючи те, що цей роман перестав давати емоційну легкість. Хтось закриє людину, яка відома протягом декількох років (надає шкільний друг протилежного сексу). Також можна збільшити кар'єрні сходи, але для цього трапиться, не варто спати і прокидати роботу. Ви можете бути незворотними, послідовними і уважними, а потім удачі обов'язково будуть на вашому боці.

12. Риби
    Риби у вересні можуть зіткнутися з проблемами в досягненні кар'єрних цілей, втратити деякі переваги в виконанні обов'язків і платити за те, що вони використовуються для використання безкоштовно. Все це не додасть радості, але це буде великим життєвим уроком, який пізніше допоможе уникнути великих труднощів і наблизити вас до цікавих людей. Подумайте про те, що говорять інші, довіряйте себе.

У особистому житті очікувані позитивні зміни - завдяки своїй чарівності, Риби зможуть завоювати серце людини під час зустрічі шансів, до кого вони навіть не підходили до підходу, але про кого вони думали і мріяли. Сім'я організує незабутнє дозвілля рідних і близьких, а також романтичні вихідні з половиною своєї душі, які будуть шанувати любовне об'єднання і позбавляти від попередніх незгодних.

Я хотів би, щоб читати велику книгу для читання восени. Ці книги можуть освіжитися до найяскравого осіннього вечора, піднімати настрій і припаде до тих, хто любить читання, але не встигнути на неї. Книги на цьому списку читати в одному диханні, буквально ввечері!

Осінь завжди є початком чогось нового, і це також час зміни. Після читання мого гороскопа я був ще більш збуджений про вересень! Що тепер я знаю, що прийде позитивний місяць.

Я дуже сподіваюся, що все, що прогнозування Анжела ПерлинаКожен втомився від негативності.