Чому не варто заважати в чужих відносинах

Життя непередбачувана. Іноді люди приймають рішення, які важко пояснити або зрозуміти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Деякі кінці щасливо, в той час як інші стають інструктивним прикладом.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість вам одну з цих оповідань і поділу його думки з психологом.

Про долю її матері розповів історія. Після багатьох років вимірюваного життя мама вирішила змінити все і приймати рішення, що дочка нещастя з. Проте, слід відреагувати дочку так жорстоко до того, що відбувається і змусити її мати брати свою сторону? Ми ще не знайшли чіткої відповіді.

«Дві роки тому, коли моя мама ще живе з батьком, вона зустрічала чоловіка онлайн. Починалися спілкуватись, мама витрачала багато часу в Інтернеті. Через шість місяців, без пояснення, вона залишила батька і пішов жити з людиною в оренду квартиру. Вона залишила свою квартиру, котедж, матеріальне благополуччя і стабільна сім'я заради практично невідомого чоловіка. й

«Я бачу, але я вирішив допомогти мамі, бо всі заслуговують бути щасливими. Я поборовся бути на боці, але тільки до тих пір, поки я дізнався, хто пішов. Новий партнер – незалежний і невигідний чоловік. Хронічний алкоголік з наркотичними тенденціями.

Його мати піклується про нього, як маленька дитина. Я отримав йому працювати пара разів, закодував йому, але він знову почав пити. Недавній, знову отримав роботу, вирушив на бізнес-туру, і пішов на пити. Він пішов до іншого міста, щоб прийняти його додому і повернути його до життя. й

«Особливості я не схожий на це. Моя мати достатньо проблем, а потім є щастя на додаток. Як багато разів я спробував поговорити з нею, побачивши її додому і залишити цей чоловік. Мама розуміє, що не можна жити, як це, і це час повернутися додому, але вона не може залишити його. Вона каже, що вона має почуття і щастя для нього.

Я не знаю, що робити. Я не можу переконувати її, але я не можу залишити її там. Не витягуйте звідти. Як мені допомогти? Що робити? ?

Р

Ситуація досить складна і неоднозначна. З одного боку, потрібно взяти свою маму, врятувати її від невигідної людини, і з часом вона сама побачить і розуміє, що її дочка була правою. З іншого боку, це дуже просто? Психолог має думка про це питання.

Ви повинні почати з того, що ваша мама дійсно хоче. Дочка вирішила себе: вона не любить цього чоловіка, її мати не щаслива там, вона повинна врятувати її. Зрозуміло, але потрібно подивитися на цю ситуацію з боку матері. вона доросла і відповідальна за своє життя.

Той факт, що ви можете розповісти людині стільки, скільки вам подобається, що обраний його непривабливий, ненадійний, робить погані рішення і зіпсує життя кожного. Це не буде корисною до тих пір, поки людина вирішує, що робити з цими відносинами. Якщо він перебуває в них, то щось тримає його, є підставою для продовження цього.

Буває, що людина любиться не для чогось, але в неприпустимо. Якщо жінка залишилася з непристойним чоловіком, то це її почуття. З боку дочки, це просто: зупинитися, відчуйте себе і залишити. Але де є гарантія того, що життєздатність не буде замінена провиною? Не заощаджуйте, не заощаджуйте, залишаючись і відмовляючись. Ці думки можуть руйнувати її життя.

Все тут більш складніше, ніж здається на перший погляд. Мама залишила все, вирушила з процвітаючого життя ніде. Рішення було непросто, і з'явилися серйозні причини. Хоча ці причини невідомі, важко зрозуміти цю ситуацію до кінця. Можливо, старий шлюб став тягаром для неї і вона бажала нових відносин. І це її історія і її відносини.

Ви повинні попросити матері, якщо вона готова до цього відносин, якщо вона отримала те, що вона потрібна з неї. Якщо вона готова йти додому, то ви можете допомогти їй наприкінці цього зв'язку і вийти з дотику з її поточного партнера. Якщо мати свідомо залишається з ним, то вона потребує для чогось.

Не можна зрозуміти, що говорити про незнайомців. Ви не можете вирішити когось, навіть якщо це кохана людина. Помічник, допомога з порадами і підтримкою, але не змушує нічого робити. Кожен повинен думати про себе, що краще для них.

Закінчення відносин Це ніколи не легко, навіть якщо це розчарування. Це вимагає міцності, впевненості і підтримки близьких. Ми можемо дати нашим коханим, коли він має щось неправильне у відносинах, і це те, що потрібно покласти всю силу.

Звичайно, це не універсальна консультація для всіх життєвих ситуацій. Іноді людина дійсно повинна бути збережена, але в цьому випадку, вам все ще потрібно буде заспокійити. Важко дати тільки правильну відповідь в такій непростій ситуації. Що б ви порадували вашу дочку?