13
Рецепт фаршированого гарбуза
гарбуз - дивовижний овоч, справжній магазин вітаміни! Тут ви і аскорбіни, які захистять від осіннього застуди, а вітаміни групи А і Е є основними зморшками, і рідкісним вітаміном Д, що сприяє легкому поглинанню важкої їжі і запобігає ожиріння.
Крім того, гарбуз є чемпіоном з залізного вмісту, і це прекрасний комплекс і хороший настрій. гарбуз - відмінна основа для приготування смачних, поживних і здорових страв.
Рис з гарбузом Для гарбуз ідеально підходять - яскраві, красиві, пожовті всередині, мають щільну шкіру і м'якоть, які не розсипаються під час термообробки. Що б ви начинили його, результат буде відмінним, так як м'ясо просочують в тонкому і неповторному гарбузовому смаку.
Мій сусід бабуся навчити мене рис-лист А сушені фрукти. Шановні друзі! Хто думав, що це так смачно...
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. гарбуз А сушені фрукти в духовці ціле. Дивовижний осінній ласощі!
інгредієнти
Підготовка
Добре, якщо ви відключаєте від гарбузового кашу, гарбузового супу, а фраза «Памкінський пиріг» зачаровує вас, раджу дізнатися, як смачно варити гарбуз в сметані і часниковому соусі, таким чином, маскування неперевершеного гарбузового смаку.
Я дуже люблю цей рецепт. Все досить просте, і виходить дуже смачним, а подача страви - інтригуюча, особливо якщо гості знаходяться в будинку. Я не просто подаємо кашу в каструлі, але каша в гарбузій Спробуйте приготувати і ви не пошкодуєте!
Крім того, гарбуз є чемпіоном з залізного вмісту, і це прекрасний комплекс і хороший настрій. гарбуз - відмінна основа для приготування смачних, поживних і здорових страв.
Рис з гарбузом Для гарбуз ідеально підходять - яскраві, красиві, пожовті всередині, мають щільну шкіру і м'якоть, які не розсипаються під час термообробки. Що б ви начинили його, результат буде відмінним, так як м'ясо просочують в тонкому і неповторному гарбузовому смаку.
Мій сусід бабуся навчити мене рис-лист А сушені фрукти. Шановні друзі! Хто думав, що це так смачно...
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. гарбуз А сушені фрукти в духовці ціле. Дивовижний осінній ласощі!
інгредієнти
- 1 невеликий гарбуз
- 2 ст. рис
- 100г сушений
- 100г родзинки
- 100-150 г води
- 200г вершкове масло
- 2 ст. цукру
- щіпка
Підготовка
- Промийте гарбуз, висушіть його і відріжте зверху. Ретельно з ложкою очищаємо гарбуз від насіння.
- Промийте сушені абрикоси і зріжте їх дрібно. Вимити родзинки і нарізані абрикоси залити невеликою сковородою, залити трохи окропу і залишити варити на невеликому вогні. Викласти цукор тут, перемішати його.
- У кип'ятять всю воду, потім покладіть вершкове масло.
- Змийте рис, посоліть його трохи і варіть його до половини готовності. Залийте воду з рису і перемішайте її з висушеними абрикосами і родзинками.
- Заливаємо гарбуз з сумішшю рису і сухофруктів, накрийте «покриттям». Поставте блюдо в попередньо розігріту до 180 градусів духовки і запікайте 1,5 години.
- Це, гарбуз. фаршировані готовий. Бодибилдерши!
Добре, якщо ви відключаєте від гарбузового кашу, гарбузового супу, а фраза «Памкінський пиріг» зачаровує вас, раджу дізнатися, як смачно варити гарбуз в сметані і часниковому соусі, таким чином, маскування неперевершеного гарбузового смаку.
Я дуже люблю цей рецепт. Все досить просте, і виходить дуже смачним, а подача страви - інтригуюча, особливо якщо гості знаходяться в будинку. Я не просто подаємо кашу в каструлі, але каша в гарбузій Спробуйте приготувати і ви не пошкодуєте!