Чому варити печінку щіпкою горіха

Я завжди сподобалося. сметанай Це універсальні продукти, які чудово підходять практично для будь-якого м'яса, а також локшини.

Жилет з грибами Чому варити печінку щіпкою горіха

Багато людей не люблять смак печінки, але я впевнений, що вони просто не знають, як його приготувати. Куряча печінка з грибами стане відмінним доповненням до такого гарніру, як запечена картопля або вермикел.

Чому варити печінку щіпкою горіха

Жилет з грибами в сметані Дуже швидко і листя приміщення для фантазії. Ви можете додати ваші улюблені сезонні овочі або спеції.

71729534

У цьому рецепті я додаємо горіх в печінку. Дуже ароматний і надає особливу увагу цій страві.

інгредієнти
  • 800г печінки
  • 1 цибулина
  • 300г шампіньйон
  • 100г вершкове масло
  • 3 ст.л. борошна
  • 1 л молока
  • 200г твердих сирів
  • волоський горіх
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Приготуйте гриби і цибулю першим. Для цього потрібно нарізати їх кубиками і обсмажити їх на золотистий колір. Чому варити печінку щіпкою горіха

2. Тепер зробимо соус. Масло і борошно покладають на гарячу каструлю, перемішують до однорідного соусу. Після цього можна залити молоко і довести соус до готовності, постійно помішуючи його. Не забудьте додати горіх, а також сіль і перець за смаком. 3250Р. 3700Р.

3. Печиво можна приймати куркою або індичкою. Бажано тримати печінку в морозильній камері не менше півгодини до її різання: тому вона буде тримати форму набагато краще. Чому варити печінку щіпкою горіха

4. Між шматочками печінки рівномірно розподіляють гриби і цибулю. Для приготування бажано використовувати спеціальну форму для випікання, тому що печінку необхідно залити до вершини смачним вершковим соусом. Чому варити печінку щіпкою горіха

5. Готуйте печінку на 40 хвилин, потім посипте тертим сиром і відправте в духовку ще 20 хвилин. Чому варити печінку щіпкою горіха км

Що це? Смачна ніжна печінка готова. Користування стравами завжди дуже вигідно: вони смачні і недорого, в порівнянні з м'ясом.

5239529

Будь ласка, додайте ваші улюблені спеції до цієї страви!