Чому ви повинні рубати заморожені хліб

Я нещодавно вчився кулінарний трюк, без якого я тепер не варила птиці! Ретельно, але краще писати в блокнот з рецептами: потрібно взяти лофа хліба (прочитати краще підійде) і покласти його в морозильну камеру в нічний час, а вранці вийняти її з морозильника і натерти її на великій тертці. Далі беремо курку або індички груди і виконуємо кілька простих дій, потім обсмажуємо і, в результаті виходить нереально. смачні!

Моя сім'я запитує мене, щоб приготувати так! Вихід майже страва ресторану, а заморожена лофт грає не останню роль в ній. Обов'язково спробуйте приготувати з цим методом!

р.

Курка в кристалі сьогодні "Сайт" Він розповість, як приготувати. птиця З замороженого лофа. Всі господині на помітці!

інгредієнти
  • 600г груди (чекен або індички)
  • 2-3 помідори
  • 50г сир
  • 2 яйця
  • 2-3 зубчики часнику
  • 100г борошна
  • 1 заморожений лист
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Наріжте курку на шматочки товщиною 0,5 сантиметрів. Наріжте кожен шматок, намагаючись дати йому квадратну або овальну форму, потім сіллю і перцемчі.

2. Покласти часник через прес, порізати помідори кругами, сир з барами. Кожен шматок курки посипають подрібненим часником, ставлять 2 кола томата і 4-5 дрібних скибочок сиру. В'яжемо м'ясо навпіл, щоб фарш зсередини. Зробіть те ж саме з рештою курки.

3. Заморожені натрієві пасти на великому тертці. Це зробить курку більш хрусткою пізніше! В окремих контейнерах готують борошно і яйця. Борошно і яєчна сіль.

4. Насосити груди спочатку в борошні, потім в яйцеклітину, і завершити хліб з тертим замороженим лососем. 510565 р.

5. Посмажити в каструлі до золотистого протягом 5 хвилин на кожну сторону. Така сковорода в сковороді не поглинає масло багато, і це чудово!

6. Це, хлібобулочний Заморожений хліб готовий. Бон придаток!

Красивий курячий бенкет в пакеті з яскравою етикеткою не гарантує якість виробу. Вибір курячих філе необхідно ретельно підходити і приділити увагу навіть дрібним речам, адже це Ваше здоров'я. Щоб вибрати безпечний продукт, прочитайте ці поради.

Завдяки цій паніровці сир не протікає з м'яса, а томати залишаються соковитими. У блюдо виходить ароматний, ніжний і дуже смачний. І якщо ви робите один. свято-chickenВаше свято не залишить вас байдужими!