16
Чому ви повинні рубати заморожені хліб
Я нещодавно вчився кулінарний трюк, без якого я тепер не варила птиці! Ретельно, але краще писати в блокнот з рецептами: потрібно взяти лофа хліба (прочитати краще підійде) і покласти його в морозильну камеру в нічний час, а вранці вийняти її з морозильника і натерти її на великій тертці. Далі беремо курку або індички груди і виконуємо кілька простих дій, потім обсмажуємо і, в результаті виходить нереально. смачні!
Моя сім'я запитує мене, щоб приготувати так! Вихід майже страва ресторану, а заморожена лофт грає не останню роль в ній. Обов'язково спробуйте приготувати з цим методом!
р.
Курка в кристалі сьогодні "Сайт" Він розповість, як приготувати. птиця З замороженого лофа. Всі господині на помітці!
інгредієнти
Підготовка
Красивий курячий бенкет в пакеті з яскравою етикеткою не гарантує якість виробу. Вибір курячих філе необхідно ретельно підходити і приділити увагу навіть дрібним речам, адже це Ваше здоров'я. Щоб вибрати безпечний продукт, прочитайте ці поради.
Завдяки цій паніровці сир не протікає з м'яса, а томати залишаються соковитими. У блюдо виходить ароматний, ніжний і дуже смачний. І якщо ви робите один. свято-chickenВаше свято не залишить вас байдужими!
Моя сім'я запитує мене, щоб приготувати так! Вихід майже страва ресторану, а заморожена лофт грає не останню роль в ній. Обов'язково спробуйте приготувати з цим методом!
р.
Курка в кристалі сьогодні "Сайт" Він розповість, як приготувати. птиця З замороженого лофа. Всі господині на помітці!
інгредієнти
- 600г груди (чекен або індички)
- 2-3 помідори
- 50г сир
- 2 яйця
- 2-3 зубчики часнику
- 100г борошна
- 1 заморожений лист
- сіль, перець за смаком
- рослинно-масляний
Підготовка
- Наріжте курку на шматочки товщиною 0,5 сантиметрів. Наріжте кожен шматок, намагаючись дати йому квадратну або овальну форму, потім сіллю і перцемчі.
- Покласти часник через прес, порізати помідори кругами, сир з барами. Кожен шматок курки посипають подрібненим часником, ставлять 2 кола томата і 4-5 дрібних скибочок сиру. В'яжемо м'ясо навпіл, щоб фарш зсередини. Зробіть те ж саме з рештою курки.
- Заморожені натрієві пасти на великому тертці. Це зробить курку більш хрусткою пізніше! В окремих контейнерах готують борошно і яйця. Борошно і яєчна сіль.
- Насосити груди спочатку в борошні, потім в яйцеклітину, і завершити хліб з тертим замороженим лососем. 510565 р.
- Посмажити в каструлі до золотистого протягом 5 хвилин на кожну сторону. Така сковорода в сковороді не поглинає масло багато, і це чудово!
- Це, хлібобулочний Заморожений хліб готовий. Бон придаток!
Красивий курячий бенкет в пакеті з яскравою етикеткою не гарантує якість виробу. Вибір курячих філе необхідно ретельно підходити і приділити увагу навіть дрібним речам, адже це Ваше здоров'я. Щоб вибрати безпечний продукт, прочитайте ці поради.
Завдяки цій паніровці сир не протікає з м'яса, а томати залишаються соковитими. У блюдо виходить ароматний, ніжний і дуже смачний. І якщо ви робите один. свято-chickenВаше свято не залишить вас байдужими!