Інструкція з приготування рисового молока

Моя друг Тетяна страждає від непереносимості лактози, але це не заважає їй від вживання молока. Вона робить молоко зі скла рису. Я недавно дізнався про цей цікавий метод і я знайшов його абсолютно дивним.

Рисове молоко Це відмінна альтернатива коров'ячому молоці і підходить для тих, хто не споживає тваринних продуктів для етичних або інших причин.

До складу рисового молока входять багато корисних речовин, таких як ненасичені жирні кислоти, клітковина, вуглеводи, вітаміни групи В, а також магній, залізо, калій, мідь, йод, цинк. Калорійність 100 мілілітрів напою варіюється від 50 до 150 калорій в залежності від концентрації та різноманіття рису, а також для приготування добавок.

Також це молоко активно використовується в косметології. Я почав робити маски для обличчя з неї, і після тижня шкіра почала виглядати набагато краще!

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як рисове молокой Заливаємо молоко в банки, зберігайте її в холодильнику, споживаючи його на тиждень!

р.

Як приготувати рисові молочні інгредієнти
  • 1 ст. рис
  • 4 столи води
  • 3 ст. цукру
  • 0,5 ч.л. ванілі

Підготовка
  1. Вимити рис, покласти його в зручну глибоку ємність, залити рис до вершини водою і залишити на 3-5 годин, або краще за ніч. Габаритний зображення

2. Уранці злити воду з рису і залити її в чашу блендера, залити 4 склянки холодної кип'яченої води. Додайте цукор (або будь-який інший солодкий за смаком) і трохи ванілі.

3. Збийте рис в блендері близько 4-7 хвилин. Збитий в рисі блендера буде виглядати як товстий крем. Габаритний зображення

4. Після рідини потрібно процідити. Для цього накрийте ємність марлі або тканини, яка добре пропускає вологу і залийте в неї суміш, отриману в блендері. Потім вичавити решту торта.

5. Так, рисове молоко готове.

6. Ось другий. підготовка Рисове молоко, яке забезпечує термообробку. Для цього рис слід обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Потім, як в першому варіанті замочіть рис на ніч, повністю покривається водою. 56343034

7. Залийте воду вранці і змийте зерно знову. Поставте рис в блендер, додайте 2 склянки води і подрібніть протягом 5 хвилин. Залийте суміш в сковороду і дайте масу загусувати на середньому вогні, постійно перемішайте. Видаліть з плити і, не змочуючи заважати, поступово залийте залишилися води.

8. Процідіть молоко і залийте його в банку щільною кришкою. Мед можна використовувати в якості солодки. Зберігати рисове молоко в холодильнику не більше 4-5 днів, а затемнення перед застосуванням.

Редакційна колегія рису можна сміливо назвати унікальним продуктом, тому що ви можете зробити все з нього: від перших курсів до десертів. Величезна перевага даного продукту – його бюджет. Пропоную Вам ознайомитися з 5 незвичайних страв з рису та покроковими рецептами для їх приготування.

Дякую за цей рецепт, я ледь купив регулярне молоко пізно. рисова варкай Я використовую це молоко для випічки, тортів, млинців, коктейлів. І мелений рис в печиво тісто.

Однак не варто зловживати цей напій. Ви можете пити одну або дві склянки в день, не більше!

Пропорції води і рису можна змінити, щоб вплинути на якість на напій. Так, якщо додати більше зерна, молоко буде густіше і насичене за смаком. Якщо збільшити кількість води, пити її. легкийй Але середнє співвідношення 1:4 (одна частина рису повинна мати чотири частини води).