15
Що приготувати на обід
Ми пропонуємо повністю сільську вечерю, яку підготували наші бабусі. Він назвав його "орфаном". Він прийшов в зручний час, коли я хотів лікувати всіх, але не було багато варити.
В результаті простих кулінарних процедур були отримані як перші, так і другі однакові вироби. Все, що я мав зробити, щоб приготувати компот.
ДепозитФотогалерея
Обід з простих продуктів Склад
Підготовка
Смачний обід простих продуктів готовий. Перший, змащенийІ другий картопля і м'ясо. Все дуже красиво, запашне і легко готувати. Заповнити його сметаною і ви можете служити його. Бон ацетит.
В результаті простих кулінарних процедур були отримані як перші, так і другі однакові вироби. Все, що я мав зробити, щоб приготувати компот.
ДепозитФотогалерея
Обід з простих продуктів Склад
- 300 г м'яса
- 12 картопля
- 4 цибулини
- 5 ст.л. рослинної олії
- 1 плавлений сир
- 200мл крем
- 1 яйце
- 100г борошна
Підготовка
- Покладіть м'ясо або кісточку з м'ясом в каструлі, щоб вода три сантиметри зверху покривало м'ясо. Поставте горщик на вогонь. Після години додайте очищену картоплю в воду, наріжте на чотири частини.
ДепозитФотогалерея - Дрібно нарізати і обсмажити цибулю в рослинній олії.
ДепозитФотогалерея - Коли картопля варена, беремо 2/3 сковороди з м'ясом. Вирізати залишилися картоплі. Додайте вершки, розтоплений сир, пів цибуля і зелень до сковороди.
ДепозитФотогалерея - Перчи, соляна, тримайте ще три хвилини на вогонь, і це зроблено. Перший можна подавати. 759298
ДепозитФотогалерея - Вирізати витяжну картоплю, теж. Додайте яйце і борошно, перемішайте його.
ДепозитФотогалерея - М'ясо також подрібнюють блендером або м'ясорубкою. Змішайте з іншої половини обсмаженої цибулі.
ДепозитФотогалерея - Зробіть koloboks з картоплі тіста. Покладіть ложку фаршу всередині кожного. Формуємо м'яч знову, падаю в борошні. Всі картопляні торти обсмажені в рослинній олії до золотистої скоринки.
ДепозитФотогалерея
Смачний обід простих продуктів готовий. Перший, змащенийІ другий картопля і м'ясо. Все дуже красиво, запашне і легко готувати. Заповнити його сметаною і ви можете служити його. Бон ацетит.