Чому різати гарбуз на тонкі скибочки

Багато людей не задоволені закінченням літа і першим охолодженням вересня. Але не мене. З початку осені кошти гарбуз-сезон! Я точно не знаю, чому я отримав пристрасть до цього овоча, але я не можу собі уявити життя без хороших, які можна зробити з неї.

Я дізнався, як зробити гарбуз злаки тільки рік тому, але рецепт карамелізованого гарбуза Я тримати в моєму серці протягом багатьох років.

Деякі люди недооцінюють цей продукт, і дуже в марлі, тому що гарбуз надзвичайно корисний. Містить величезну кількість вітамінів, мінералів і амінокислот. Крім того, якщо справа гарбузЙого використання позитивно впливає на травлення і сприятиме видаленню токсинів з організму.

Для належного приготування це може бути розглянутий метод обробки, що дозволяє зберігати корисні речовини в продукті в найбільшій кількості. Якщо ви хто хоче навчитися варити гарбуз Отримати найбільшу з них редакційну колегію "Сайт" Я хотів би поділитися одним з цих рецептів з вами!

десерт гарбуза Склад
  • 100г гарбуз
  • 1 лимон
  • 2 ківі
  • 1 ч.л. меду

Підготовка
  1. Сирий лучений гарбузовий розріз або натрієм з спеціальною теркою в тонких довгих скибочках.

2. Потім приготуйте парову баню і варіть гарбузові скибочки на ній 3 хвилини.

3. Вимийте лимон, виріжте його двома і вичавіть сік. Габаритний зображення

4. Змішайте лимонний сік з медом в окремій невеликій ємності. р.

5. Піляти і вирізати ківі в тонких колах.

6. Покладіть паровий гарбуз на пластину, чергуючи з ківі кола. А потім заливаємо лимонний медовий сироп.

Що це? Без зайвих зусиль і часу виходить дивовижне блюдо. Смачний, простий і корисний - і це найголовніше!