Інструкція по підготовці без дріжджового тесту для піци

Якщо ви, як мені, не любите мені з дріжджовим тісто протягом тривалого часу, і ви хочете їсти смачну домашню піцу, обов'язково використовуйте цей рецепт. Тест "Фаст" Зварює без дріжджів. Це рецепт, який італійці роблять піцу.

Основна перевага такого тесту полягає в тому, що він випікається набагато швидше, ніж дріжджі, і тому час для піцерія Якщо ви хочете, щоб зробити це більш простим.

Швидкий тест для піци без дріжджів Сьогодні редакція "Сайт" Увійти Піца без дріжджів рослинне масло. Тексти пісень, а це означає: Це тонкий і хрусткий!

Тест інгредієнти
  • 1,5 ст. борошна
  • 4 ст.л. рослинної олії
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 0,5 ч.л. солі
  • 100 мл води

Підготовка
  1. Запитайте на борошно. У зручному контейнері змішайте сіяне борошно, сіль і розпушувач. Стирайте все разом. Інструкція по підготовці без дріжджового тесту для піци

2. Посипати пухкі інгредієнти в глибоку миску, де ви будете змішати тісто. У центрі сипучих сумішей зробіть невелику депресію, залийте воду і соняшникову олію в неї (можна замінити її оливковою олією). Інструкція по підготовці без дріжджового тесту для піци р.

3. Змішайте тісто, спочатку ложкою і потім руками. Змішайте до утворення однооднорідних люмпів. Тісто повинно бути м'яким і еластичним. Інструкція по підготовці без дріжджового тесту для піци

4. Додайте тісто на півгодини і сміливо запікайте смачну і ароматну піцу з неї. Інструкція по підготовці без дріжджового тесту для піци

5. З цих інгредієнтів можна розкачати тісто товщиною 2-3 мм за 1 застібка. Піца з цього тесту повинна бути запечена в духовці протягом 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. Також тісто добре підходить для приготування піци в сковороді. Інструкція по підготовці без дріжджового тесту для піци

Більшість з нас використовуються в тому, що піца - це сердечка з розтягуванням сиру, помідорами і різними копченими продуктами, і не має нічого спільного з десертами.

Я пропоную вам 3 рецепти смачної піци. Цей оригінальний десерт з фруктами стане чудовим доповненням до будь-якого свята!

Інструкція по підготовці без дріжджового тесту для піци р.

"Що секрет до доброї піци?" Я попросив стару італійську з Палермо. "У начинці?" Я знову попросив, і він прокинувся так розумно і сказав: "Ви помилилися, Signora, це все про тісто, і тільки в ньому!

Щоб зробити піцу дійсно смачною, потрібно правильно приготувати тісто. І може бути різноманітним за своїм рецептом, але це тісто, яке буде впливати на кінцевий результат страви, яку ви готуєте. й

Обов'язково спробуйте. Піца На основі цього тесту ви не пошкодуєте. Дуже смачний, швидкий і без зайвих запахів!