14
Як приготувати багатошарові коржі з яєчною начинкою
Ці свінгери Ми завжди знайдемо найкращі закуски. Вони не найпростіші варити, але моя родина любить їх. Ось чому я раджу регулювати трохи і варити їх якомога частіше!
Рецепт черепиці з начинкою
Коли я вирішив варити торти з начинкою в каструлі, рецепт Не важко знайти. Однак це варіант, який зацікавив мене більше інших.
В минулому я був досить задоволений поширеним кефір Але він втомився швидко і хотів щось нове.
Особливістю цього рецепта в спеціальному тісті, який після смаження стає як при шаруванні. На відміну від багатьох рецептів, вам не доведеться розкачати тісто занадто тонким, і тому не можна боятися, що він буде розбити.
р.
інгредієнти
Підготовка
Такі торти дуже смачні як в гарячій і холодній формі. Яйця додає особливу соковитість, тому можна сміливо давати торти дітям в школі як закуска!
Рецепт черепиці з начинкою
Коли я вирішив варити торти з начинкою в каструлі, рецепт Не важко знайти. Однак це варіант, який зацікавив мене більше інших.
В минулому я був досить задоволений поширеним кефір Але він втомився швидко і хотів щось нове.
Особливістю цього рецепта в спеціальному тісті, який після смаження стає як при шаруванні. На відміну від багатьох рецептів, вам не доведеться розкачати тісто занадто тонким, і тому не можна боятися, що він буде розбити.
р.
інгредієнти
- 300г борошна
- 150 мл води
- 6 яйця
- 1 великий томат
- зелена
- сіль
- рослинно-масляний
Підготовка
- Доведіть половину води до кипіння і залийте в борошно, додайте сіль, перемішайте і додайте решту води.
- Тепер покрийте тісто харчовою плівкою і залиште на півгодини. р.
- Приготувати начинку для кожної тортили, перемішуючи 1 яйце, сіль, зелень і нарізаний томатом.
- Тепер потрібно розділити тісто на 6 частин. Для початку прокочуйте кожну частину в вузьку смужку, оливу, акуратно складіть уздовж і прокочуйте в невеликий рулон. Тепер злегка прогуляйтеся пальцями на тісто, щоб утворитися тортиль від рулону.
- Посмажити торт спочатку на гладку сторону, а потім переверніть. Поверніть її знову і поставте виделку посередині. Поставте фарширований всередину і переверніть торт. Рост на золото з двох сторін.
Такі торти дуже смачні як в гарячій і холодній формі. Яйця додає особливу соковитість, тому можна сміливо давати торти дітям в школі як закуска!