Що пам'ятати про Івана Хрестителя

Наприкінці статті буде важлива молитва. Ми читаємо, віримо і сподіваємося на краще життя. й ¶

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться з вами текстом міцної молитви за захист від зла до Івана Хрестителя, який слід сказати на бенкеті і щодня.

Іоан був пророком, який оголосив прихід Ісуса Христа. Він називається Forerunner, бо він приготував людей, щоб отримати Син Божої на землі. Він також називається хрещенням, тому що він хрещення Ісуса в Йорданії. Він став одним з найбільш шанованих святих. 11 вересня всі віруючі світу відзначають день, коли Хрещення приймали мучество.

Це свято має дуже сумну історію. Починався, коли Іван був в'язниці, бо він засудив акт правителя Галіле, який покинути дружину на героїдії, дружини брата Філіпа. Поки він був в ув'язненні, люди відсвяткували День народження короля Героїду. Під час святкового свята дочка героїдії, Салое, танцювала настільки красиво, що правитель пообіцяв її виконати будь-яке бажання.

Салое консультує з матір'ю і побажає бути привезеним головою Івана Хрестителя. Він не заважав розірвати свою обіцянку, хоча він не хотів зробити так, щоб він відправив виконавця в тюрму. Соон Джон був привезений до бенкету, де вони надягають на блюдо, а потім подарували йому Солом'я.

р.

11 вересня віруючі відзначають дуже важливе свято – Поведінка голови Джона Форерун. Це велике свято, відроджене серед віруючих. У цей день ми пам'ятаємо життя Івана Хрестителя, дякуємо йому за свої чудові справи і пропонуємо йому молитви.

Біловодці в цей день намагаються піти в храм для служіння і запропонувати молитву до пророку. Вважають, що це в цей день, що має потужну потужність і здатний шемалей Ми попросимо Пророку за допомогу і керівництво. Так само говорять слова молитви на цьому великому святі.

«Хрещення Христа, заповітання!» Не псуйте мене, хто відповідає, але молитися з хостами Небес до Господнього для мене, непривабливий, відчайдушний, слабкий і сумний, в безлічі неприємностей падають, збочений бурі думки мого розуму. Для того, щоб я зла, не перестала грішних звичок, для мого розуму прибивають до земних речей.

Що робити, я не знаю кому, щоб врятувати душу? Тільки для вас, Святий Іоан, повний благодатний, для того, щоб я знаю, що ви, після Матері Божої, перед Господнім, більше, ніж всі народжені: для вас були гідні доторкнутися голови царя Христа, Ламба Божого, який взяв на себе гріхи світу.

Я можу внести гарне навантаження і отримати винагороду з останнього. Правда, хрещення Христа, венозований хрещення, останній пророк, перший martyr від grace, плакат і пустельний майстер, вчитель чистоти і найближчий друг Христа!

Я проповідаю вам, я звертаюся до вас: не позбавляю мене про вашу допиту, але підняти мене, хто впаде в багато гріхів; поновлю свою душу по пентенсії, як другим хрещенням, для вас є лідер обох: за хрещенням ви відчуєте оригінальний гріх, але по пентенсії ви очищаєте всіх від злих відкладень. Так очищайте мене гріхами, і тримайте мене, щоб ввести, де нічого не зла надходить в Царство небесного. Амен.

про:blank

З цим словом ми попросимо про все, що важливо для нас. Він послухає тих, хто молиться і попросить Господа за поступку. Найголовніше сказати слова молитви з чистими думками і з усім серцем. Не забудьте, що молитва не тільки для свят. Боже!