17
Як зробити закриту піцу кальцоне
Calzone (італійська: кальзон) ІталійськаЦе тип піци, характерних для центральних і південних регіонів Італії.
Дуже зручно - сестра класичної італійської піци для пікніки або обіду в природі. По-перше, він закритий, що означає, що соковита начинка не буде втрачена під час перевезення. По-друге, це невелике і не можна різати.
Піца Калзон Інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Кальцоне добре, але одна піца для пікніки може бути недостатньо. Я хочу деякі сорти. У цьому випадку "Сайт" Я приготував рецепти 5 оригінальних закусок. Дуже дивний грибок і сої барбекю ... Неможливим є розбити!
Для тих, хто не обмінює піци на що-небудь в світі, ми готові запропонувати рецепти шведської, тонкої турецької, дієтичної овочевої піци, оригінальної піци-ролети, швидка піца на лаваші і дивовижна піца в...
Дуже зручно - сестра класичної італійської піци для пікніки або обіду в природі. По-перше, він закритий, що означає, що соковита начинка не буде втрачена під час перевезення. По-друге, це невелике і не можна різати.
Піца Калзон Інгредієнти
- 2 ст.л. борошна
- 1 ч.л. сухих дріжджів
- 1 яйце
- 1 ст.л. молока
- 1 ч.л. цукру
- <3 ст.л. оливкової олії в тісті
Наповнення інгредієнтів
- 400г меленого м'яса (порка + яловичина)
- 400г консервованих томатів
- 125г моцарелла
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- Базилік
- Розмарин
- 2 ст.л. рослинного масла для смаження
Підготовка
- Зігріваємо молоко трохи.
- Змийте дріжджі і цукор в ньому. Дайте мені настоятися 20 хвилин.
- Змішайте сіяне борошно, сіль, оливкова олія, молоко з дріжджами в мисці.
- Змішайте тісто. Покрийте рушником і дайте на 1 годину.
Р - Поставте цибулю і часник в нагрітій олії протягом 5 хвилин.
- Додайте фарш і варіть його, замісивши грудочки ще 10 хвилин.
- Додайте нарізані помідори і сіль.
- Картриджі на 6-8 хвилин до випаровування рідини.
- Тим часом подрібнити базилік, нарізати моцарелою.
- Розкачати тісто в коло. Покладіть частину начинки на одну половину її, розподіліть шматочки моцарелла зверху, посипте базилік і розмарин.
р. - Покрийте начинку другою половинкою тесту і щічте краю.
- Змащувати кальцоне з жовтком, розмістити його на вершковому сковороді. Альтернатива: змащувати томатним соусом і посипати тертим пармезаном.
р. - Зігрівайте духовку до 200 градусів і запікайте піцу на 10-15 хвилин.
- Наприклад, мені довелося за смаком обсмажити кальцоне з двох сторін в каструлі. До речі, цей метод приготування міститься в Італії.
- Італійська Піца Кальцоне готовий. Візьміть його з вами, щоб природа і весело.
- Бон привіт!
Кальцоне добре, але одна піца для пікніки може бути недостатньо. Я хочу деякі сорти. У цьому випадку "Сайт" Я приготував рецепти 5 оригінальних закусок. Дуже дивний грибок і сої барбекю ... Неможливим є розбити!
Для тих, хто не обмінює піци на що-небудь в світі, ми готові запропонувати рецепти шведської, тонкої турецької, дієтичної овочевої піци, оригінальної піци-ролети, швидка піца на лаваші і дивовижна піца в...