25
Що потрібно знати про каркас бюстгальтера
Нещодавно в бесіді з другом в кафе я почула цю думку: «Баба з кісточками є інструментом для катування жінок!» З кожним днем я залишаю роботу, я кисть додому, щоб відкинути його. Я не можу носити бюстгальтер без кісток. й
Багато жінок вважають, що комфортні бюстгальтери не трапляються, але це далеко від справи. Ви просто повинні знати кілька хитрощих способів виправити трохи неприємностей. Сьогодні видання. "Сайт" Я покажу вам, шановний читач, чому. кістки виходять з латуні і що робити з ними.
Кістки бюстгальтера Брати з кісточками дають груди красиву форму і злегка піднімати її. З іншого боку, багато після покупки бюстгальтера відразу знімають кістки. Вишиті в чашки, вони можуть бути небезпечні для здоров'я.
Однією з найпоширеніших проблем є болючий тертя. Я не хочу уявити, що станеться, якщо металеві кісточки проколили ніжну шкіру грудей з великою силою.
Що робити з латунними кістками
Редакційна консультація Я рекомендую вам знати пару великих житті хакі для миття білизни. Тексти пісень, а це означає: Мій улюблений речі знову сяйво!
І, нарешті, ми даємо ще одну причину, чому кістки випадають з латунь - носіння неправильно підібраного бюстгальтера. Права бюстгальтера. Це чудеса. Однак багато зносних продуктів, які занадто дрібні, тому вага груди викликає каркас для зміни положення.
Кістка рухається і починає входити в матеріал, а потім в тіло. З правильно підібраною латунь, сила спрямований на центр кістки. Не ковзає або пробиває тканину. Саме тому при покупці білизни потрібно орієнтуватися не тільки за ціною і дизайном, але і вибрати моделі. правий розмір!
Повідомте нам про те, як ви маєте справу з цією проблемою.
Багато жінок вважають, що комфортні бюстгальтери не трапляються, але це далеко від справи. Ви просто повинні знати кілька хитрощих способів виправити трохи неприємностей. Сьогодні видання. "Сайт" Я покажу вам, шановний читач, чому. кістки виходять з латуні і що робити з ними.
Кістки бюстгальтера Брати з кісточками дають груди красиву форму і злегка піднімати її. З іншого боку, багато після покупки бюстгальтера відразу знімають кістки. Вишиті в чашки, вони можуть бути небезпечні для здоров'я.
Однією з найпоширеніших проблем є болючий тертя. Я не хочу уявити, що станеться, якщо металеві кісточки проколили ніжну шкіру грудей з великою силою.
Що робити з латунними кістками
- Найпростіший спосіб запобігти кісткам від виходу з латуні відразу після покупки пришити патч на місці, де кістка закінчується.
- Якщо кісточки висихають навіть з попередньо тисненого бюстгальтера, варто обмотувати їх гострими краями з декількома шарами ізоляючої стрічки або патч, обгортаючи тканиною або обмотуючи ниткою. Це допоможе уникнути розриву тканини знову.
- При ремонті бюстгальтера з льотною кісткою досить проблематично, так як тканина недостатньо пришивається зазором. Потім кісточку слід вирізати так, щоб краю отвору конвержіть, і їх можна ущільнювати. Не хвилюйтеся, забираючи кісточку не вплине на форму бюстгальтера або комфорту носка.
- У разі виникнення проблем з бюстгальтером, що спійманий вам на дорозі, на роботі або на вечірці, коли немає голки або нитки під рукою, щоб зшити отвір і якось полегшить ситуацію, ватний диск або накладка може допомогти. Кінець дуги буде відпочивати на підкладці, яка буде злегка зменшити дискомфорт і біль. Звичайно, це допоможе вам тільки дуже короткий час, тому що коли ви переїжджаєте руки, дизайн неодмінно перенесе кудись.
- Причиною втрати кісток з латуні часто є якість білизни. Поранньо пришиті латуні виготовлені з неякісного матеріалу, зношуються швидше. Також важливо, щоб кісточки не занадто довго, тому що вони вийдуть з чаші швидше. У цьому випадку краще придбати більш дорогі нижню білизну, які триватимуть більше одного місяця. 381987
- Поставляючи пральню в пральній машині без будь-якого захисту і миття на максимальній швидкості, можна руйнувати навіть дуже дорогі бюстгальтери. Краще мити латуні вручну або придбати спеціальні кульки для миття латуні в пральній машині. Вони оберігають ніжний дизайн і забезпечують безпечне прання. 549584
Редакційна консультація Я рекомендую вам знати пару великих житті хакі для миття білизни. Тексти пісень, а це означає: Мій улюблений речі знову сяйво!
І, нарешті, ми даємо ще одну причину, чому кістки випадають з латунь - носіння неправильно підібраного бюстгальтера. Права бюстгальтера. Це чудеса. Однак багато зносних продуктів, які занадто дрібні, тому вага груди викликає каркас для зміни положення.
Кістка рухається і починає входити в матеріал, а потім в тіло. З правильно підібраною латунь, сила спрямований на центр кістки. Не ковзає або пробиває тканину. Саме тому при покупці білизни потрібно орієнтуватися не тільки за ціною і дизайном, але і вибрати моделі. правий розмір!
Повідомте нам про те, як ви маєте справу з цією проблемою.