Інструкція для приготування рагу з м'ясом і персиками в сковороді

Я варю багато восени. овочествоЦе чудове рішення для вечері. Смачний, корисний і абсолютно некальорій! Я використовую для гасіння баклажанів, помідорів, перцю та цибулі в козацькій, а потім їсти рагу як гарнір для м'яса.

Я знаю, як це зробити ще краще! По-перше, я готую з вами. панчохиА потім додайте персики в блюдо. Останнім часом дві мої друзі відвідали мене і шокували те, що вони побачили. «Ми ніколи не бачили їжі, як це,» дівчата запропонували їсти персики окремо, дивлячись на те, що я робив, але потім, скориставшись стравою, вони приємно здивовані!

По суті, це ресторанна страва Узбекської кухні, але ви легко зможете зробити це самостійно. Приготуйте! Під час смаження м'яса я ріжу овочі, додаємо персик в кінці разом з подрібненим часником.

Як приготувати м'ясо з овочами сьогодні "Сайт" Він розповість, як приготувати. свінгери в каструлі. Дуже смачна страва узбецької кухні!

9116668

інгредієнти
  • 300–400 г м’яса (порізка, свинина або яловичина)
  • 2-3 баклажани
  • 1 перець
  • 2 помідори
  • 1 велика цибулина
  • 2-3 зубчики часнику
  • 2 груші
  • 70г петрушки
  • смачний
  • сіль, перець за смаком
  • 2-3 ст.л. рослинного масла для смаження

Підготовка
  1. Вимити м'ясо і висушити паперовим рушником, нарізати невеликими шматочками. Продам його і за смаком.

2. Очистити цибулю і порізати їх по колах. Мийка баклажанів, чистий, висихати паперовим рушником, нарізати скибочками (кросом) товщиною 1 сантиметра. Трансфер баклажанів в окрему миску, посипати сіллю і залишити на 10 хвилин, щоб піти гіркоту.

3. У глибокій сковороді погрійте рослинне масло і покладіть м'ясо на шматки. До тих пір, поки на м'ясці немає ірди.

4. Під час обсмажування м'яса варто робити овочі. Вирізати перець кільцями або напіврингами, помідори з кілами, дрібно подрібнити часник, також подрібнити петрушки. Очистити персик і вирізати його невеликими шматочками. Сік баклажан і порізати його трикутниками.

5. Додати цибулю до м'яса, перемішати. Після 5-7 хвилин можна додати баклажани. Покрийте сковороду кришкою і тушкою до тих пір, поки цибулю перестає бити.

6. Додайте до сковороди солодкого болгарського перцю. Стирайте всі овочі з м'ясом. Картриджі на 3-4 хвилини на середньому вогні.

7. Додати томати і часник. Залийте улюблені спеції за смаком. Каркаси під закритою кришкою протягом 2 хвилин, періодично помішуючи.

8. Наприкінці додайте персик і тушки ще 5 хвилин. 2 хвилини до готовності посипати блюдо петрушки.

9. Засіб можна вживати як гарячим, так і холодним. Вівсяна рага з шматочком хліба або узбецьких тістечок. Бон придаток!

Я також пропонуємо вам ще один варіант для овочевої страви на вечерю - ледачий щуратойл з баклажанами в духовці. Дуже смачні страви прованської кухні!

Я впевнений, що ви не смакували цю тушку! М'ясо та овочі Вони неймовірно соковиті, і солодкий смак персика дає особливу увагу страві. Спробуйте і побачте себе!