Інструкції для приготування сиру запіканка з гарбузом

З настанням нового холодного сезону особливо важливо стежити за здоров'ям. гарбуз допоможе нам запастися вітамінами в антициді зими, особливо якщо це в поєднанні з сиром, переваги яких не варто згадати.

Кассероле сиру гарбуз і родзинки краще варити на сніданок восени. Випічка ароматна і дуже смачна. І навіть якщо ваші діти не люблять гарбуза дуже багато, будьте впевнені, що вони будуть плести цей кассероле як щік!

Можна подавати разом зі сметаною, медом, згущеним молоком або абрикосовим варенням.

гарбуз з сиром Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинцій Не можна відірвати!

інгредієнти
  • 500г гарбуз
  • 3 ст.л. сималіна
  • 300г сир
  • 2 яйця
  • 6 ст. цукру
  • 2 ч.л. вершкового масла
  • 50г родзинки

Підготовка
  1. Промийте гарбуз, очистіть його і наріжте невеликими шматочками.

2. Піднос покривається хлібопекарським папером, додають деяку рослинну олію до дна, а потім кладуть шматочки гарбуза. Випікати гарбуз в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40 хвилин.

3. Посипати запеченим гарбузом в чаші блендера, додати 1,5 столові ложки смоліни, 3 столові ложки цукру. Збити все на однорідну масу, потім додати 1 яйце і знову збити. Залиште гарбузову суміш, щоб настоятися протягом 20 хвилин, щоб манка починає набрякати.

4. У зручному контейнері з'єднайте залишився цукор і манку. Додаємо вершкове масло, промивають родзинки, яйце і сир. Подивитись все добре з виделкою до однорідності.

5. Покрийте дно і боки форми для випічки (У мене діаметр 22 сантиметрів) з пергаментним папером. На дні форми заливаємо гарбузове тісто - близько 3 ст.л. Другим шаром є сир, вирівнюючи його виделкою. Потім гарбуз знову. Тримайте до тих пір, поки тісто не закінчиться. Останній шар повинен бути вигнутим. р.

6. Випікайте запіканку в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40-50 хвилин.

7. Отримаєте готову запіканку з духовки, видаліть металеву форму кільце, пергаментний папір і переверніть торт на плиту дерев'яною шпателем. Видаліть дно цвіль і пергаментного паперу. Посипаємо цукрову пудру зверху запіканка.

8. Це, "Свеція вересня" касазол готовий. Бон привіт!

Редакційна консультація Я також раджу дізнатися цікавий рецепт торта "Сударина" з гарбузом і конденсованими. У будь-якій домашній вечірці цей торт не дозволить вам відпочити! Я не маю часу сидіти на столі, оскільки гості просять ще одну частину «Сударина». Зварює швидко, з'їдає ще швидше, викликає залежність.

Кожна осінь я отримую скарб. кухарй «Ще вересня» з'їжджає в часі! Капсероле виходить дуже ніжним за смаком, буквально розтоплюється в роті.