16
Рецепт яблучного пирога на сметані
Приблизний до 21:00 в четвер або п'ятницю, в кінці тижня я зробив звичку хліба. Але це не звичайний charlotte!
Яблуневий рецепт торта Моя мати-на-правила зі мною сметану. Торт дуже м'який і ніжний, м'яко і соковитий. Це легко і швидко готувати!
Поєднання ароматів яблук, кориця і родзинок створює неймовірно тепло і святкову атмосферу в будинку під час випічки! Якщо запікати його перед сном, то спати пізніше, як якщо в хмарі яблук і кориці. А вранці кожен отримає кращий сніданок - випічка!
Яблучний пиріг на сметані Сьогодні видання "Сайт" Як приготувати найкраще. сметанаЩо не залишить байдужим навіть найвибагливіших гурманів!
Тест інгредієнти
Спринклінг інгредієнти
до 1 2 3 4 5+
Підготовка
Я також хочу, щоб ви знали, як зробити варшаву яблуневий пиріг. Так легко приготувати, що навіть дитина може впоратися. Немає необхідності в спеціальних інгредієнтах. І краса цього десерту полягає в тому, що він не зіпсує фігуру.
Цей торт є те, що вам потрібно для збирання з сім'єю та друзями на затишних осінній вечір! Я пишу торт з зеленим чаєм, і моя дочка віддає перевагу його гарячим молоком. Завдяки сметані, тісто виходить дуже ніжним, а яблука дають приємну кислинку до цього ароматй
Я дуже сподіваюсь, що це свого роду торт, який ви будете насолоджуватися в домашніх умовах.
Яблуневий рецепт торта Моя мати-на-правила зі мною сметану. Торт дуже м'який і ніжний, м'яко і соковитий. Це легко і швидко готувати!
Поєднання ароматів яблук, кориця і родзинок створює неймовірно тепло і святкову атмосферу в будинку під час випічки! Якщо запікати його перед сном, то спати пізніше, як якщо в хмарі яблук і кориці. А вранці кожен отримає кращий сніданок - випічка!
Яблучний пиріг на сметані Сьогодні видання "Сайт" Як приготувати найкраще. сметанаЩо не залишить байдужим навіть найвибагливіших гурманів!
Тест інгредієнти
- 200 г цукру
- 3 яйця
- 300г сметана
- 250г борошна
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 1 ч.л. розпушувача
- 2 кислих яблук
- 100г родзинки
- щіпка
Спринклінг інгредієнти
- 20г вершкове масло
- 3 ст. цукру
- 3 ст.л. борошна
- 0,5 ч.л. корицею
до 1 2 3 4 5+
Підготовка
- У зручному контейнері з'єднують яйця з цукром і ванільним цукром, збиваючи на пишну піну.
- Додайте сметану і розтоплене вершкове масло до яєць. Добре збивати з міксером на високих обертах протягом 5 хвилин.
- Окреме борошно, дрібка солі і розпушувача. Перемішайте і додайте суху суміш до рідини. Змішайте тісто, воно повинно бути досить товстим.
- Залийте родзинки гарячою водою, залиште на 5-10 хвилин. Залийте воду і висушіть родзинки на паперовому рушникі. Наріжте яблука на скибочки.
- Змастити форму для випічки невеликим шматочком рослинної олії, залити половину тесту. Випрямити її дерев'яною ложкою. Потім викладають скибочки яблук по периметру форми, посипають родзинки на яблуках.
- На яблуках з родзинками залити залишилися тісто, випрямити ложкою.
- Для посипання в зручній ємності з'єднайте вершкове масло, цукор, борошно і корицю (за бажанням). Поверніть все в маленьку кришку. Ця дитина посипати верхню частину пирога.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45-50 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Це, пердят готовий. Бодибилдерши!
Я також хочу, щоб ви знали, як зробити варшаву яблуневий пиріг. Так легко приготувати, що навіть дитина може впоратися. Немає необхідності в спеціальних інгредієнтах. І краса цього десерту полягає в тому, що він не зіпсує фігуру.
Цей торт є те, що вам потрібно для збирання з сім'єю та друзями на затишних осінній вечір! Я пишу торт з зеленим чаєм, і моя дочка віддає перевагу його гарячим молоком. Завдяки сметані, тісто виходить дуже ніжним, а яблука дають приємну кислинку до цього ароматй
Я дуже сподіваюсь, що це свого роду торт, який ви будете насолоджуватися в домашніх умовах.