27
Як зробити sauerkraut з гарбузом
Моя сім'я любить різні слини і скручування. На початку сезону збору врожаю вся родина калина А засолимо свіжі овочі на зиму.
Sauerkraut є одним з найбільших слабких сторін, я не можу уявити своє меню без цього продукту. Я постійного приготування різноманітних закусок з капусти, а також основних страв.
Я радий, що бере участь в ферментованих продуктах, також корисний. Після того, як бродіння, продукти стають більш доступними для організму, завдяки використанню такої їжі ви зможете значно поліпшити травлення.
Редакція "Сайт" Я приготував для вас незвичайний і дуже швидкий рецепт для sauerkraut. Сьогодні ми розповімо, як відкинути капусту з додаванням свіжого гарбуза.
Як Sauerkraut інгредієнти
Підготовка
гарбуз надає капусту оригінальний солодкуватий смак, видаляючи зайву гіркоту і кислоту. Спробуйте приготувати квашену капусту таким чином, ви обов'язково будете закохані в цей рецепт.
Сауеркра в банку Ідеально зберігають як в холодильнику, так і в камері зберігання при низькій температурі. Не можна лосось на висоті сезону, щоб запасатися такою капустою, щоб завжди був смачний хрусткий закусок під рукою.
Sauerkraut є одним з найбільших слабких сторін, я не можу уявити своє меню без цього продукту. Я постійного приготування різноманітних закусок з капусти, а також основних страв.
Я радий, що бере участь в ферментованих продуктах, також корисний. Після того, як бродіння, продукти стають більш доступними для організму, завдяки використанню такої їжі ви зможете значно поліпшити травлення.
Редакція "Сайт" Я приготував для вас незвичайний і дуже швидкий рецепт для sauerkraut. Сьогодні ми розповімо, як відкинути капусту з додаванням свіжого гарбуза.
Як Sauerkraut інгредієнти
- 250г капуста
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 3 зубчики часнику
- 50г гарбуз
- 100г болгарський перець
- перець-пека
- 2 лаврові листки
Підготовка
- Наклейте капусту спочатку і покладіть її в глибоку миску. р.
- Додаємо цукор, сіль в чашу і добре розбиваємо капусту своїми руками так, щоб вона пускає сік. 792,000.
- Потім пропускають часник через прес і також додають до капусти разом з перцем горохом і лавровим листом.
- Вимити і порізати соломкою болгарський перець, потім додати його в чашу капусти.
- Подрібніть гарбуз з великою соломкою і відправте його на інші інгредієнти. Р
- Вставте вміст чаші добре і вставте її в баночку.
- Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Як тільки день, прокинь капусту в декількох місцях, щоб отримати газ.
гарбуз надає капусту оригінальний солодкуватий смак, видаляючи зайву гіркоту і кислоту. Спробуйте приготувати квашену капусту таким чином, ви обов'язково будете закохані в цей рецепт.
Сауеркра в банку Ідеально зберігають як в холодильнику, так і в камері зберігання при низькій температурі. Не можна лосось на висоті сезону, щоб запасатися такою капустою, щоб завжди був смачний хрусткий закусок під рукою.