23
Інструкція по підготовці травної олії
Навіть в підлітковому віці я став гарячим вболівальником Юлії Висоцької. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я пам'ятаю, як, дивлячись на яскраву посмішку цієї жінки і світлих рухів в процесі приготування їжі, я був натілений радісним настрійм і чарівною атмосферою, яка зацарював на її кухні.
Особливо приємно відтворити ті рецепти, в яких є доступні інгредієнти і які не приймають багато часу, тому що тоді є можливість варити І незвичайний навіть на найбіднішому день.
Останній з них для мене був рецептом для травлення олії. Без різних рейок на хлібі, просто нереально зробити оригінальні сендвічі, щоб я мав спробувати зробити один.
Сьогодні видання. "Сайт" Він також розповість, як приготувати найкраще. зрілі за рецептом Юлії Висоцької. Це дійсно ідеальний бутерброд патіо, який варто спробувати принаймні один раз.
Рослинні масла інгредієнти
Підготовка
Заморожене масло особливо добре поєднується з хлібом Бородіно. По консистенції. хлібопекарня Виявляється як оксамитовий, так і цікавий акцент за смаком дасть лимонний сік і гірчиця.
Насолоджуйтеся смачними стравами. Бон привіт!
Особливо приємно відтворити ті рецепти, в яких є доступні інгредієнти і які не приймають багато часу, тому що тоді є можливість варити І незвичайний навіть на найбіднішому день.
Останній з них для мене був рецептом для травлення олії. Без різних рейок на хлібі, просто нереально зробити оригінальні сендвічі, щоб я мав спробувати зробити один.
Сьогодні видання. "Сайт" Він також розповість, як приготувати найкраще. зрілі за рецептом Юлії Висоцької. Це дійсно ідеальний бутерброд патіо, який варто спробувати принаймні один раз.
Рослинні масла інгредієнти
- 350г солоний оселедець
- 1 яйце
- 200г вершкове масло
- 1 ч.л. гірчиця
- 2 ст. л. лимонного соку
- Малкa
Підготовка
- Подрібнити заготовки з ножем або блендером. р.
- Зварити яйце, очистити оболонку і розбити її виделкою в глибокій мисці.
- Потім перемішайте яйце з подрібненим оселедцем, додавши гірчицю і вершкове масло.
- Додайте лимонний сік в отриману масу і ретельно перемішайте всі інгредієнти. р.
- Зріжте кріп. Після розкидання фольги на робочій поверхні і викласти на неї кріп, а зверху - оселочне масло.
- Подрібнити масло в фольгу і покласти в холодильник на 2-3 години так, щоб воно добре замерзло.
Заморожене масло особливо добре поєднується з хлібом Бородіно. По консистенції. хлібопекарня Виявляється як оксамитовий, так і цікавий акцент за смаком дасть лимонний сік і гірчиця.
Насолоджуйтеся смачними стравами. Бон привіт!