8
Як варити яєчну кірку
Моя родина любить яйця. Тому, коли я чув від друзів з Дагестана про яйцеклітину, я відразу зловив вогонь з ідеєю приготування їх. На жаль, не кожен день ви отримуєте можливість залити ... начинку в пельменях.
р.
Пошук в інтернеті дав цікавий результат: виходить, що це не тільки Dagestani, але і традиційне Узбек і Татарське блюдо. У Узбекистані це називається Тухм «тухум» - яйце, «барак» - варити.
Тухум-барак, а також яєчно-точний, нагадують пельмені, але з начинкою яєчно-молочної суміші. У Дагестані додають цибулю, обсмажену на кислому салаті, іноді шматочки сухих ковбас. Можна додати хребта і сир або лосось. Я думаю, що це повинно бути смачним.
Варення з яйцями Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Я пам'ятаю своїх улюбленців, з вишнею. Свіжі вишні у вересні не можна знайти, але є багатий вибір винограду, з яким пельмені навіть тастер!
р.
Пошук в інтернеті дав цікавий результат: виходить, що це не тільки Dagestani, але і традиційне Узбек і Татарське блюдо. У Узбекистані це називається Тухм «тухум» - яйце, «барак» - варити.
Тухум-барак, а також яєчно-точний, нагадують пельмені, але з начинкою яєчно-молочної суміші. У Дагестані додають цибулю, обсмажену на кислому салаті, іноді шматочки сухих ковбас. Можна додати хребта і сир або лосось. Я думаю, що це повинно бути смачним.
Варення з яйцями Інгредієнти для тесту
- 1 яйце
- 3 столи води
- 1 ч.л. солі
- борошно (як багато тесту займе)
Наповнення інгредієнтів
- 1 літр молока
- 10 яєць
- 2 цибулини
- жири
- суха ковбаса (за бажанням)
- 50г вершкове масло
- сіль
Підготовка
- Нарізка і обсмажити цибулю в кучерявому жирі.
- У емальовану каструлю збити яйця, покласти молоко в.
- Додаємо в яєчно-молочну суміш цибулю, сіль і спеції. При бажанні можна додати дрібно нарізану ковбасу.
- Змішайте прохолодне тісто, розкачати в шар товщиною 2-3 мм.
По-перше, ми вже поділилися рецептом пружного і незнімного тіста, пельменями з яких ніколи не кип'ятять і відмінно зберігають форму. - Виріжте мушку з тіста. В Узбек-версії - прямокутники.
- Сплести краї кожного кола на косу і сформувати своєрідну чашку з неї.
Габаритний зображення - У готових стаканчиках залийте начинку будь-яким зручним способом. Наприклад, я комфортний за допомогою чайника для цього.
- Акуратно дрібайте кінці заповнених стаканчиків і відразу відправте їх до кипіння води, щоб начинка не витікала.
- Варити, перемішуючи, 5-7 хвилин до того, як курзе поплавиться на поверхню.
- Подавати зчеплення теплою і зазвичай їсти руками. Цікаві, незвичайні. Дуже смачний, особливо зі сметаною!
- Бон привіт!
Я пам'ятаю своїх улюбленців, з вишнею. Свіжі вишні у вересні не можна знайти, але є багатий вибір винограду, з яким пельмені навіть тастер!