18
Які англійські слова варто навчатися
Світ навколо нас прекрасний: природа, люди, тварини. Щоб описати все це в декількох словах не буде працювати, вам потрібно прикметники гідні всього цього. Скільки слів про красу ви знаєте російською мовою? І на англійській мові? Я думаю набагато менше. Сьогодні ми виправимо цю ситуацію.
р.
Редакція "Сайт" Я рекомендую вам дізнатися список англійських слів для опису краси.
Як швидко дізнатися англійську мову
Дуже красиві і синорусні слова, які ви хочете використовувати відразу в виступі. Дуже красиво, ніж звичайний «красивий», більш насичений, ніж той. Звісно, без знання граматики, ці слова важко застосовувати в мові. Але це все в руках. Англійська мова простіше, ніж ви думаєте. Вам необхідно продовжити навчання і поповнювати мовлення новими словами. Що з слів вам подобається найбільше?
р.
Редакція "Сайт" Я рекомендую вам дізнатися список англійських слів для опису краси.
Як швидко дізнатися англійську мову
- Гарненька - досить
- принадний - спокусливий
- чудовий - чудовий
- чарівний - чудовий
- привабливість - приваблива
- милий
- приголомшливий - приголомшливий
- чудовий - чудовий
- equisite - вишуканий
- чудовий - розкіш
- чарівність - чарівність
- angelic - ангел
- Вишивання - witchcraft
- Прекрасний - досить
- pulchritudinous - красиві
- витончений - витончений
- сліпучий - сліпучий
- handsome - красива (тільки про чоловіка)
- сяйво - сяйво
- чудовий - чудовий
- ecellent -- великий.
- любов
- ніжний
- Хороший вигляд - приємний зовнішній вигляд
- стильний
- Божественний - Божественний
- елегантний - елегантний
- сублім - величний
- дивний - марвелозний
- Суперб - відмінний
- чудовий - приголомшливий
- enticing - частування
- ravishing - чудовий
- ідеальний - ідеальний
- красиві
- дивний.
- стриптиз
- христина белла - прекрасний
Дуже красиві і синорусні слова, які ви хочете використовувати відразу в виступі. Дуже красиво, ніж звичайний «красивий», більш насичений, ніж той. Звісно, без знання граматики, ці слова важко застосовувати в мові. Але це все в руках. Англійська мова простіше, ніж ви думаєте. Вам необхідно продовжити навчання і поповнювати мовлення новими словами. Що з слів вам подобається найбільше?