24
Інструкція з приготування курячого дріжджі в Києві
Кожен з нас спробував принаймні один раз у житті. КиївЯкщо ні, я чув про цей легендарний снек.
Походження страви та його ім’я все ще суперечать: деякі кажуть, що аналогічний ріеллет придумав французьких шефів, інші атрибути його зовнішнього вигляду на українську кухню. В українській діаспорі запрошували американці, запевняючи, що цей смачний був придуманий в українській діаспорі.
Ну, моя тітка Лиуда, яка живе в Полтаві протягом 25 років, не стверджує, але просто готує цю м'ясну делікатесу з найбільш ніжною начинкою для всіх свят. Не існує причин, щоб зробити щось смачним. Якщо ви знаєте. ЗареєструватисяТакі котлети можна варити досить швидко і без гною. До речі, майже той же рецепт, який я знайшов у Ольги Мавей.
Як приготувати торти в Києві Сьогодні видання "Сайт" розповість вам, як варити в Києві курячі груди. Виявляється соковита і смажена, як начинка - шматок вершкового масла і нарізаної зелені.
інгредієнти
р.
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися чудовий рецепт для великого лізинового котла. Досить вирізати овочі вручну, змішати з фаршем фарше і відправити в духовку. Готуємо протягом 15 хвилин, і повний будинок протягом декількох днів. Це велика родина!
Зазвичай такі котлети варяться з кісткою, щоб вони нагадують курячі гомілки. Якщо ви хочете, ви можете видалити кісточку з крила птаха і загорнути її в розбитий шматок філе. Цей самий рецепт практично ресторану, але він адаптований до нормальної домашньої кухні, де господиня, ймовірно, не має додаткових курячих насіння, залишених після приготування інших курчат.
Начинка цих котлетів просто розтоплюється в роті, а настійна скоринка і ніжка соковита Вони радують з першого шматка!
Походження страви та його ім’я все ще суперечать: деякі кажуть, що аналогічний ріеллет придумав французьких шефів, інші атрибути його зовнішнього вигляду на українську кухню. В українській діаспорі запрошували американці, запевняючи, що цей смачний був придуманий в українській діаспорі.
Ну, моя тітка Лиуда, яка живе в Полтаві протягом 25 років, не стверджує, але просто готує цю м'ясну делікатесу з найбільш ніжною начинкою для всіх свят. Не існує причин, щоб зробити щось смачним. Якщо ви знаєте. ЗареєструватисяТакі котлети можна варити досить швидко і без гною. До речі, майже той же рецепт, який я знайшов у Ольги Мавей.
Як приготувати торти в Києві Сьогодні видання "Сайт" розповість вам, як варити в Києві курячі груди. Виявляється соковита і смажена, як начинка - шматок вершкового масла і нарізаної зелені.
інгредієнти
- 500г куряче філе
- 200г вершкове масло
- 100-150г борошна
- 2 яйця
- 1 пакет кропу
- сіль, перець за смаком
- 3-4 зубчики часнику
- христина белла
- рослинно-масляний
р.
Підготовка
- Візьміть пачку з холодильника і дайте настоятися при кімнатній температурі, щоб вона була пом'якшена. Промийте, висушіть і виріжте дрібно. П'яти і подрібнити часник. У зручному контейнері з'єднують розм'якшене масло, кріп і часник, сіль за смаком. Добре перемішати до однорідної маси.
- Візьміть будь-який килимок - дерев'яний або бамбук. Краще один, як суші, загорніть цей килимок з шматочком харчової плівки. Змастити ще невеликий шматок харчової плівки і покласти суміш нафти і зелені в ній. Обгорніть його, а потім використовуйте мат для формування довгої ковбаси. Зняти начинку в морозильній камері 15-20 хвилин.
- Ми готуємо з двох курячих філе, кожен з яких має кілька частин. Відокремити невелику частину філе з більшості його. Вирізати зайвий жир і плівку. Великий філе акуратно розрізають ножем уздовж. Зробіть зріз так глибоко, що ви можете розгортати його як книгу. Потім зрізаємо нижню частину її. Результат повинен бути напівкруглий прямокутник. Помістіть кожну філе між двома харчовими плівками і збийте її акуратно з двох сторін.
- Смугасті філе солоні і перчи до вашої кришки.
- Збити два яйця в окремому контейнері. Також готуємо ще дві пластини: в одній заливці борошна, в іншому посипаному хлібобулочі для глини. Зняти з холодильника начинку олії і нарізати її на шматки відповідного розміру за кількістю котлет.
- На невеликому філе покласти блок олії зеленню. Загорніть його так, щоб начинка з усіх сторін була закрита. Якщо на великій філе знаходиться невеликий отвір (хоча ми не повинні намагатися), не можна боятися. Олія буде загорнути в м'ясо кілька разів. Ми збираємося зробити подвійну пральню. Так не варто витікати.
- Покладіть невеликий вершковий наповнювач на великий. Обгорніть її вгору, вигинаючи краю вгору і вниз. Якщо ви не знайдете зайвих (або вигнутих частин), ви можете вирізати їх. Далі філе Курчаті будуть красивішими.
- Насос ріжуча в борошні, потім в яйцеклітину, і нарешті в тріщинах. У кришці в котлетах подвійна в Києві, тому знову опускаємо котлет в збите яйце, а потім сковорідку другий раз в трісках. Виконайте те ж саме з іншими предметами.
- Залийте масло в сковороду, дайте її добре, а потім ретельно опустіть котлети в гарячу олію. Ви не отримуєте ніякої води. Коли котлети розводять (після 5 хвилин), можна отримати їх за допомогою шуму. Потім перемістіть котлети в форму і вставте в духовку 15 хвилин.
- Готовий соковитий і одночасно панчохи Поставте філе на тарілку в Києві. З такою м'ясною стравою, овочевим салатом, пюре, рисом або гречкою буде чудово поєднуватися.
Я також рекомендую вам дізнатися чудовий рецепт для великого лізинового котла. Досить вирізати овочі вручну, змішати з фаршем фарше і відправити в духовку. Готуємо протягом 15 хвилин, і повний будинок протягом декількох днів. Це велика родина!
Зазвичай такі котлети варяться з кісткою, щоб вони нагадують курячі гомілки. Якщо ви хочете, ви можете видалити кісточку з крила птаха і загорнути її в розбитий шматок філе. Цей самий рецепт практично ресторану, але він адаптований до нормальної домашньої кухні, де господиня, ймовірно, не має додаткових курячих насіння, залишених після приготування інших курчат.
Начинка цих котлетів просто розтоплюється в роті, а настійна скоринка і ніжка соковита Вони радують з першого шматка!