Чому ви повинні викликати свою маму частіше

Відносини дитини з батьками Дуже сильний, хоча він ослабляє з роками. Вирощування, людина стає більш незалежним, він оточений більш і іншими людьми, і потреба мати і батька зменшується. Але це сімейне з'єднання не зникне в будь-якому місці, воно залишається для життя.

Особлива інтригуюча своєю потужністю. мати-сонй Ймовірно, ніхто не буде сперечатися, що це хлопці, які мами приділяють трохи більше уваги і дають трохи більше любові, ніж дочка. І це ставлення зберігається протягом всього життя.

Психологи називають цей неординарний Оедіпусний комплекс, коли дади більше прикріплюються до дочок, а мати прикріплюються до синів. Крім того, молоді діти до трьох років однаково люблять як батьки, так і тільки потім прикріплюють до батьківства протилежного сексу.

Я ніколи не думав, що я шукав коханця, яка буде виглядати як моя мати. Але це так сталося, що після двох невдалих шлюбів я нарешті знайшов в шлюбі щастя з жінкою, яка має характер, як і мій мама. І вони навіть мають зовнішню схожість, відзначає 41-річний Сергій.

«Що я думаю, що мій мама має деякі види телепатічних здібностей: як тільки я потрапив в неприємності, вона відразу дзвонить мені», – говорить 22-річний Ігор.

«Я вже дорослий і незалежний дядько, бос, начальник відділу 30 осіб. Але смішна річ, коли в іншій непростій ситуації я зателефоную мамі просто проконсультуватися, говорить 32-річний Ярослав.

І такі випадки не є некомерційними, але скоріше додаткове підтвердження мати-сон спеціальність. Для неї він ідеальний чоловік, який зібрав кращі риси представників своєї статі. Хто ніколи не залишить. вона для сина, втілення ніжності і догляду.

Відчуття між матір'ю і сином в неповній родині виділяється. І якщо жінка позбавлялася від чоловічої уваги надовго, то всі її почуття просто падають на сина.

В результаті дитина стає просто центром світу матері, не бажаю її, і її сподівання і плани тісно пов'язані з майбутніми успіхами, перетворюючись на нестерпне навантаження для хлопця. Але це не може, але створити неперевершену залежність.

р.

У деяких випадках мама бачить в своєму сині втілення ідеальної людини і намагається поставити в нього ті якості, які вона не була в її обраних. Єдина проблема полягає в тому, що не є ідеальними людьми і навіть кращими якостями.

р.

Часто буває, що мама бачить в сині найнадійніша людина, яка ніколи не відступить, залишить або зраджує. Хоча не можна давати гарантії, тому що якщо жінка не може будувати стосунки з іншими чоловіками, це можливо, що в її взаємозв'язку з сином, може виникнути дискорд.

Яка модель відносин, син для матері є найважливішою особою, яка, незважаючи на свій вік, завжди залишається її дитиною. Тому кожен чоловік повинен пам'ятати своє значення і пам'ятати, щоб відвідати свою матір і викликати її, поки він все ще має можливість.

Ви завжди можете попросити маму для хороших порад, оскільки вона має більший досвід. Ви можете, і навіть повинні, поговорити про її проблеми, щоб підтримати і підкреслити, наскільки важливо вона вам.

Ви завжди можете розповісти про щось смішне, попросити рецепту або попросити в гості. Або ви не можете викликати нічого. Не забудьте про неї.