Інструкція по підготовці незвичайних голубів

Для мене чорниця дуже ностальгічна і рідна страва. Бабця завжди варить їх, коли вся родина разом. Після того, як всі голубці не можна варити трохи, завжди є багато з них, щоб кожен був достатнім. Я пам'ятаю, коли ви їдете в будинок бабусі на свята, і вона вже стегнала її голубці. Потім на столі всю сім'ю, розмовляючи майже до ранку. Це асоціації.

Інструкція по підготовці незвичайних голубів Габаритний зображення

Говорячи про те, що мій бабуся завжди експериментує з голубими начинками. Сьогодні я хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів. "Сайт" Він каже, Як приготувати голубці в каструліНе просте, але з незвичайною начинкою.

Як смачно варити чорницю Інгредієнти
  • 1 шпилька пекінської капусти
  • 1 курячий брикет
  • 1 солодкий перець
  • 1 марка
  • 12 перепелиних яєць
  • 250г сметана
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. тертого сиру
  • сік лимона
  • сіль і спеції

Підготовка
  1. Спочатку готують листя капусти для голубців. Варити листя капусти до м'яких. Інструкція по підготовці незвичайних голубів Габаритний зображення

2. Окремо відварюють яйця і куряче філе. Встановити яйця, щоб охолонути і приймати м'ясо в волокнах. Інструкція по підготовці незвичайних голубів р.

3. Очистити перець і порізати соломкою. Також ріжемо марлі. Інструкція по підготовці незвичайних голубів

4. Тепер робимо чорницю. Ми беремо листя капусти, прокладаємо куряче м'ясо на ньому по листі, потім перець, огірок і два яйця. Загорніть його, як регулярні голубці і поставте її в глибоку каструлю. Інструкція по підготовці незвичайних голубів

5. Тепер зробіть соус. Змішайте сметану з оливковою олією, сіллю і спеціями. Додайте тертий твердий сир, добре перемішайте. Залийте соус з чорниці і туші на повільному вогні близько півгодини. Далі подаємо таблицю! Інструкція по підготовці незвичайних голубів

Відтінки на цьому простому рецепту ідеально підходять. Товстий і ароматний соус, і про начинку просто нічого сказати. Ми готуємо і їсти, дорогі господині! Які незвичайні начинки ви повинні зробити голубці?