14
Інструкція по підготовці незвичайних голубів
Для мене чорниця дуже ностальгічна і рідна страва. Бабця завжди варить їх, коли вся родина разом. Після того, як всі голубці не можна варити трохи, завжди є багато з них, щоб кожен був достатнім. Я пам'ятаю, коли ви їдете в будинок бабусі на свята, і вона вже стегнала її голубці. Потім на столі всю сім'ю, розмовляючи майже до ранку. Це асоціації.
Габаритний зображення
Говорячи про те, що мій бабуся завжди експериментує з голубими начинками. Сьогодні я хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів. "Сайт" Він каже, Як приготувати голубці в каструліНе просте, але з незвичайною начинкою.
Як смачно варити чорницю Інгредієнти
Підготовка
Відтінки на цьому простому рецепту ідеально підходять. Товстий і ароматний соус, і про начинку просто нічого сказати. Ми готуємо і їсти, дорогі господині! Які незвичайні начинки ви повинні зробити голубці?
Габаритний зображення
Говорячи про те, що мій бабуся завжди експериментує з голубими начинками. Сьогодні я хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів. "Сайт" Він каже, Як приготувати голубці в каструліНе просте, але з незвичайною начинкою.
Як смачно варити чорницю Інгредієнти
- 1 шпилька пекінської капусти
- 1 курячий брикет
- 1 солодкий перець
- 1 марка
- 12 перепелиних яєць
- 250г сметана
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 ст.л. тертого сиру
- сік лимона
- сіль і спеції
Підготовка
- Спочатку готують листя капусти для голубців. Варити листя капусти до м'яких. Габаритний зображення
- Окремо відварюють яйця і куряче філе. Встановити яйця, щоб охолонути і приймати м'ясо в волокнах. р.
- Очистити перець і порізати соломкою. Також ріжемо марлі.
- Тепер робимо чорницю. Ми беремо листя капусти, прокладаємо куряче м'ясо на ньому по листі, потім перець, огірок і два яйця. Загорніть його, як регулярні голубці і поставте її в глибоку каструлю.
- Тепер зробіть соус. Змішайте сметану з оливковою олією, сіллю і спеціями. Додайте тертий твердий сир, добре перемішайте. Залийте соус з чорниці і туші на повільному вогні близько півгодини. Далі подаємо таблицю!
Відтінки на цьому простому рецепту ідеально підходять. Товстий і ароматний соус, і про начинку просто нічого сказати. Ми готуємо і їсти, дорогі господині! Які незвичайні начинки ви повинні зробити голубці?