Як допомогти вашій дитині зробити домашнє завдання

Що може бути гірше для студента, ніж приїхати додому вночі і пам'ятати, що він все ще має неповторні завдання наступного дня? А замість відпочинку або інших приємних заходів вам доведеться шукати підручники, щоб спробувати розібратися, як швидко впоратися з цим.

Для дитини необхідно звернутися за допомогою до батьків, щоб змінити проблему на плечі інших людей. В результаті до головного болю додано щоденні проблеми та побутові турботи батьків.

В результаті батьки роблять все самостійно, або пропонують дитину самостійно розібратися. По-справжньому. Дитина не виконує домашню роботу. або робить його поганою. Тому ці варіанти не підходять для нас, тому що якщо ви витрачаєте час на навчання, то це повинно бути зроблено з найбільшою перевагою.

У шкільному році тільки почався, а домашня робота набридла не тільки школярів, але і самих батьків. Тому педагог-дефектолог Тетяна Мировська (можна сама має два шкільні діти) пропонує цікавий спосіб навчити дитину впоратися з домашніми роботами.

«Коли молодий син каже: «Мом, є історія, великий абзац,» на нормальній спокійній неділі, що звучить як загроза». Мій шостий сортувальник перетворюється на мене за допомогою кожного разу він не задовольнить свої здібності.

В основному дитина потребує допомоги, де потрібно боротися з великою кількістю інформації, де потрібно організувати, відокремити основний від вторинної, зрозуміти сутність.

3250Р. 3700Р.

Однак я бачу своє завдання не тільки в вирішенні дому, але і в навчанні дитини впоратися з навіть найскладнішими завданнями. Тому, як у роботі з студентами, так і у класах з власними дітьми, я спробую різні техніки для роботи з інформацією: Я зроблю плани на абзаци, намальовуємо натяки з символами, збираємо психічні карти.

«Цей час вирішив спробувати нову техніку. Він став для мене, щоб викликати його «сандвіч», оскільки це саме те, що абзац повинен зробити. Суть техніки полягає в тому, що дитина повинна знайти основну ідею і зрозуміти основу: чому цей текст був написаний і якою метою вона її переслідувати. Це буде основою сендвіча, його хліба. й

«Що найкраще про сендвіч? Для мого сина, який любить гамбургери, найсмачніше – це ріеллет. Тому ми називаємо цей, хоча вторинний в тексті, але доповнюємо основну ідею. й

Син був так званий з збиранням гамбургера, що він навіть не помітив, як він читати і освоїв весь абзац, самостійно ізольований як основну і вторинну інформацію і звернув висновки. А щоб консолідувати наше розуміння техніки, ми навіть звернули цей сендвіч разом з кольоровими олівцями.

Зазвичай. Дитина не хоче зробити домашню роботу.Але завдяки зусиллям Тетяни, оповідання, нелюблених школярем, виявився веселим і захоплюючим. І все через новий підхід до роботи з інформацією, яка для дитини є більш цікавим, ніж безглуздий читання з Футилією намагається запам'ятати слово кожного пункту.

Звісно, якщо ви ввімкнете уяву і підійдіть до дослідження з ентузіазмом, навіть Популярні Іскравий інтерес. Крім того, в наш час є більше можливостей для вивчення, ніж в будь-який час в історії людства. Вам не потрібно боятися експериментувати і шукати ті способи навчання, які краще для конкретного студента.